Published On: lun, Apr 11th, 2011

Fata nevazuta a deputatului PNL Diana Tusa (5)

Share This
Tags

*  in perioada mandatului sau de parlamentar de Braila, Diana Tusa nu s-a remarcat la capitolul “activitate politica”, cat a facut-o la capitolul “monden”

www.agentia.org: Idila dintre deputata Diana Tusa si jurnalistul Iosif Buble a ajuns la tribunal  ( noiembrie 2009)

“Viitorul povestii de dragoste dintre deputata liberala Diana Tusa si jurnalistul de la Antene, Iosif Buble, a ajuns la tribunal unde, acesta din urma, a intentat un proces de divort, pentru a deveni “liber de contract”. Agentia de Investigatii Media a descoperit ca Buble a demarat actiunea de divort de Ana-Maria Luca,  dosarul aflandu-se pe rolul Judecatoriei Sectorului 6, asa cum se poate observa si pe site-ul institutiei.
Surse din anturajul celor doi indragostiti au dezvaluit, pentru Agentie, ca idila dintre politician si jurnalist tine de mai bine de un an, cuplul avand serioase proiecte de viitor. Daca la inceput, inainte de intentarea divortului, cei doi s-au ferit de ochii lumii, in ultima perioada, Diana Tusa si Iosif Buble au hotarat sa nu isi mai ascunda sentimentele.

Mentionam ca Diana Tusa se afla la primul mandat de parlamentar, ea fiind promovata in politica de fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, din perioada in care activa in cancelaria acestuia, in functia de consiliera. La randul sau, Iosif Buble s-a evidentiat in momentul in care, pe blog-ul sau, a aparut inregistrarea unei partide de sex oral a carei protagonista, s-a speculat in mass-media, ar fi fost chiar pesedista Ana Birchall”.

“Catavencu” : Tușa și Ioșka consolidează relația dintre PNL și PSD (Aprilie 2010)

“Deputatul liberal Diana Tușa ne-a păcălit ani de zile. Se afișa în public cu Bogdan Olteanu, căruia i-a fost director general de cancelarie, dar în timpul ăsta se dădea pe bicicletă prin fața Parlamentului. Lăsa de înțeles că Bogdan Olteanu a depus divorț de soția sa Cristina Izabela din cauza ei, dar își vedea liniștită de viața intimă și de întâlnirile private cu o cu totul și cu totul altă persoană. Într-o bună zi, când n-a mai suportat atâta mister și suspans strigător la cer, ochiul nestins al presei a scos un urlet fioros ca de fiară justițiară și a zis: până aici v-a fost, fârtații moșului, veniți la mine să vă iau temperatura. Aparatele au năvălit dârdâind de curiozitate în budoarul strâmt ocupat de Diana Tușa și de perechea ei secretă, care s-a dovedit a fi reporterul Iosif Buble de la Antene, zis Ioșka.
S-a descoperit că Tușa era fierbinte, fapt ce demonstra că libidoul ei a funcționat non-stop, deși relația cu Bogdan Olteanu nu era oficial oprită.
Ioșka n-a zis nimic, că are nume de clăbuc și trebuie să-l înțelegem: e din zodia Șarpelui, filmul lui preferat este Stan și Bran, iar în materie de lecturi îi plac îndeosebi comentariile biblice. Are blog și cel mai mare comentariu biblic pe care l-a postat până acum este filmulețul de pe YouTube cu colega sa de partid Ana Birchall, că Ioșka este membru PSD și se visează parlamentar, chiar dacă pentru orice eventualitate a absolvit Facultatea de Teologie. În film, Birchall apare în genunchi, așa cum îi place oricărui absolvent de Teologie, spovedindu-se în fața unui personaj xxxl, din care nu se vede decât ușița de la prohab, amenajată în scopul confesiunii. Pentru a ușura efortul împricinatei, prin ușiță a fost scos un microfon ca să se audă mai clar textul spovedaniei.
În fine, ce s-o mai lungim, Ioșka este însurat cu ziarista Ana-Maria Luca, iar Tușa este gravidă cu Ioșka.
Comentariul biblic cere în cazul de față un divorț rapid, fapt care a și fost deja demarat la  Judecătoria sectorului 6. S-ar putea ca dintr-o liberală și un pesedist să iasă până la urmă ce-au visat, fără folos, Crin Antonescu și Mircea Geoană. Dacă ei n-au avut noroc, mai multe șanse au, iată, deputatul Tușa și reporterul Ioșka. N-am idee ce nume vor să dea progeniturii, dar parcă cel mai bine i s-a potrivi Iohannis, în amintirea vechiului proiect liberalo-pesedist eșuat. Cum ar fi să te cheme Iohannis Buble, fiul Dianei de la PNL și al lui Ioșka de la Antene?”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-