Published On: Soare, Apr 10th, 2011

Fata nevazuta a deputatului PNL Diana Tusa (4)

Share This
Tags

*  in perioada mandatului sau de parlamentar de Braila, Diana Tusa nu s-a remarcat la capitolul “activitate politica”, cat a facut-o la capitolul “monden”

Libertatea (febr. 2009 ): “Deputatul liberal Bogdan Olteanu, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor, divorţează de soţia sa, Cristina, el depunând, azi, la Judecătoria Sectorului 1, cererea de desfacere a căsătoriei. Termenul de judecată în acest proces a fost stabilit pentru 17 martie. Politicianul a precizat că nu comentează aspectele din viaţa sa personală, cu atât mai mult cu cât nu doreşte implicarea copiilor în acest caz. În afară de asta, Olteanu s-a mai mărginit să ne precizeze că “La mijloc nu e vorba de vreo relaţie extraconjugală. Colegele despre care presa a tot scris că aş avea cu ele relaţii mai mult decât profesionale nu au nicio legătură cu divorţul nostru. Sunt persoane respectabile şi orice speculaţie legată de aspecte de acest gen mi-e şi jenă să o comentez. În viaţă am ajutat atît bărbaţi, cît şi femei, dar ziarele au scris poveşti doar despre ultimele”
Contactată de site-ul nostru, Cristina Olteanu ne-a declarat: “Sunt surprinsă de decizia lui Bogdan. De 11 ani suntem împreună, îl iubesc, a fost primul şi singurul bărbat din viaţa mea. Avem doi copii pe care trebuie să-i creştem şi să-i protejăm. Am fost un cuplu
perfect. L-am înţeles că este un om foarte ocupat şi exclud variantele vehiculate prin ziarele de scandal, cum că ar fi avut relaţii extraconjugale. Bogdan nu e omul care să facă aşa ceva. E un familist şi îşi iubeşte copiii”.

Femeile despre care se spune că ar fi cauza divorţului dintre Bogdan Olteanu şi soţia sa, au răspuns acestor acuzaţii.

Frumoasa deputată Diana Tuşa , una dintre colaboratoarele apropiate ale politicianului, a fost vehiculată drept amanta lui. “N-am avut decât relaţii profesionale cu domnul Olteanu, n-a existat nici măcar un flirt între noi. Eram unul dintre cei zece colaboratori apropiaţi. Ce a apărut prin presa de scandal este o minciună sfruntată, pe care nici nu are rost să o dezmint. Oricum, sunteţi singurii care m-aţi întrebat şi pe mine despre această chestiune”, a declarat pentru libertatea.ro Diana Tuşa.

Alina Gorghiu, şi ea deputată PNL, şi ea simpatică, a fost mult mai concisă: “Întrebarea dumneavoastră (Aţi fost cumva amanta lui Bogdan Olteanu?), pe lângă faptul că este frivolă, o consider o glumă proastă. La revedere” 

Cristina Pocora, fost secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul, acreditată şi ea cu postura de ”apropiată” a lui Olteanu, ne-a precizat: ”În România, orice relaţie de colaborare dintre un bărbat şi o femeie, e etichetată la un moment dat ca fiind mai mult decât atât. Între mine şi Bogdan Olteanu n-au fost niciodată altceva decât chestiuni profesionale. Acum am un iubit jurnalist cu care mă înţeleg foarte bine. M-a făcut şi să râd speculaţia, mai ales că nu a fost prima. De-a lungul timpului m-am trezit combinată prin ziare şi cu alţi oameni politici.”

Apropiaţi ai cuplului susţin că Olteanu ar fi părăsit domiciliul conjugal în urmă cu o săptămână, lucru pe care soţia sa a refuzat să-l comenteze.

Bogdan Olteanu este purtătorul de cuvânt al PNL şi preşedintele Curţii de Onoare şi Arbitraj din PNL. Olteanu este căsătorit, din 2003, cu Cristina Isabela Andone şi au împreunã doi copii. Naşul de cununie al lui Olteanu a fost preşedintele PNL, Călin Popescu Tãriceanu.

Colţul bârfelor:

Ingrid Zaarur

Deoarece Olteanu şi Ingrid Zaarur erau colegi de filială, ambii membri la PNL sector 1, s-a speculat despre o relaţiă între cei doi. Când Ingrid Zaarur a fost numită preşedinte la ANRP, gurile rele deja considerau că aceasta este confirmarea viitorului divorţ al liberalului.

Diana Tuşa

Fosta şefă a Cancelariei Preşedintelui Camerei, Diana Tuşa, a fost şi ea bănuită de relaţii nelalocul lor cu şeful ei direct. Mai ales că se aflau mai mult de opt ore pe zi la două uşi distanţă şi se aflau în permanent contact.

Cristina Pocora

Cristina Pocora a fost secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul. De aceea se afla la sedinţele Biroului Permanent aproape de fiecare dată. A fost destul prima săptămână de prezenţă a tinerei deputate, ca zvonul că are o aventură cu Olteanu să apară.

Alina Gorghiu

Tânăra deputată Alina Gorghiu a intrat şi ea în gura lumii imediat după ce şi-a depus candidatura la Parlament. Faptul că Olteanu coordona campania PNL şi se întâlnea cu candidaţii a iscat rapid zvonul unei aventuri între cei doi”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-