Published On: mie, Apr 20th, 2011

Eliminarea gradenelor de pe Soseaua Vizirului, o posibila solutie pentru largirea soselei

Share This
Tags

* este opinia consilierului municipal liberal Vasile Varga

Consilierul municipal liberal Vasile Varga a cerut astazi primarului municipiului sa verifice starea gradenelor in care odinioara erau flori, aflate pe Soseaua Vizirului, aproape de iesirea din oras si sa ia o decizie, cu privire la soarta acestora. Varga este de parere ca n-ar fi rau ca gradenele respective, care sunt degradate de ani de zile, sa fie scoase si eventual, spatiul ramas liber sa fie folosit pentru largirea soselei sau a parcarii paralele cu soseaua: “Exista o problema pe Soseaua Vizirului: sunt acele gradene incepand de la Insula Mare si pana aproape de Calarasi 4, inainte de a intra in complex; ele nu mai sunt bune de nimic, sunt niste gradene de beton care sunt nefunctionabile. Ce se intampla cu ele? Pentru ce le mai tinem acolo? Aveti posibilitatea ca banda de circulatie sa se largeasca. Trebuie ridicate de acolo, nu au nici o eficienta. Va rog sa inventariati, domnule primar, sa vedeti situatia si poate gasiti o posibilitate pentru largirea acelei benzi de circulatie si pe o parte si pe cealalta!”.

Primarul Aurel Simionescu a precizat ca are in vedere problema si subordonatii sai studiaza care este cea mai buna varianta de lucru:

“Despre gradenele de pe soseaua Vizirului am discutat de mai multe ori si acum domnul Dan Apostol are o astfel de tema. Va trebui sa hotaram si noi daca, in principiu, ramanem pe o separare a benzii de trafic cu banda cealalta de parcare, sa spunem asa, daca renuntam la aceea separare, cea din punct de vedere al circulatiei. Daca nu, gradenele respective, dupa cum am discutat, trebuie sa fie rearanjate, refacute, remobilate cu flori si cu toate celelalte, astfel incat sa arate cum trebuie sa arate intrarea in oras”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-