Published On: lun, Apr 4th, 2011

Dovada pentru Balcan: Ai declarat ca Stancu ti-a cerut ajutorul, ca sa recupereze banii pe lucrari realizate si neplatite! – VIDEO

Share This
Tags

* intr-o discutie particulara, deputatul PDL Viorel Balcan a contestat faptul ca, intr-o conferinta de presa sustinuta la partid, ar fi declarat ca seful PSD, Gheorghe Bunea Stancu, i-ar fi cerut acest ajutor si a acuzat Infobraila de minciuna * de aceea, ii prezentam filmarea video cu declaratia lui de la conferinta de presa, ca sa se vada cine minte: noi, sau el?

Liderii PDL Braila continua sa ne surprinda, pe zi ce trece, cu modul in care inteleg sa faca politica si in care inteleg sa aiba o relatie corecta cu presa, careia ii cer in mod sistematic sa fie politicoasa si sa-i respecte. In contextul in care una spun in fata, cand vorbesc cu ziaristii si alta spun pe la spatele lor, in care pe de-o parte se jura ca nu au nimic cu presa si pe de alta, dau telefoane ca sa ceara evacuarea ziaristilor incomozi din sediile pe care le ocupa cu chirie, in care ii inregistreaza audio si mai nou, ii si filmeaza pe ziaristii incomozi, atunci cand pun intrebari la conferintele de presa, in dorinta zadarnica de a-i intimida, mai nou, deputatul Viorel Balcan a mai facut, una nefacuta.

Concret, in timpul unei conferinte de presa, Balcan a declarat ca s-a intalnit recent cu presedintele PSD, care este si seful Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu.  Mai mult,  Balcan a dat din proprie initiativa detalii cu privire la subiectele discutate. In conditiile in care de fata au fost prezenti o multime de ziaristi, care l-au inregistrat audio sau video, culmea, mai nou, potrivit unor surse din interiorul PDL, Balcan nu mai recunoaste ca ar fi facut acele declaratii si sustine ca Infobraila minte, cand il citeaza spunand ca Stancu i-ar fi cerut ajutorul pentru a recupera din banii pentru lucrarile facute de Concivia si neplatite.

Ce-o fi in capul lui Balcan, care stie foarte bine ca exista inregistrari cu ce a spus, nu avem idee, insa, in caz ca nu mai stie ce spune si vorbeste gura fara el, prezentam mai jos atat articolul integral aparut zilele trecute in Infobraila – care poate fi verificat pe site – cat si inregistrarea video aferenta. Domnule deputat, pana unde va puteti cobori?

Dupa ce un an de zile a tunat si a fulgerat impotriva fostului sef politic, pe care l-a facut cu ou si cu otet, mai nou, deputatul Viorel Balcan este foarte protocolar cu Gheorghe Bunea Stancu, pe care il numeste “domnul Stancu”. Balcan a povestit astazi, intr-o conferinta de presa, despre discutiile pe care le-a avut cu Stancu, in biroul acestuia din sediul Consiliului Judetean: “Eram la o sedinta la Prefectura si am avut surpriza, dupa aproape un an de cand am plecat de la PSD,  sa fiu sunat de domnul presedinte Stancu. Mi-a vazut masina in fata… M-a surprins telefonul lui. M-a intrebat daca sunt in sediul administrativ, i-am zis ca da, <<As vrea si eu sa discutam>>, <<Dupa ce termin sedinta, vin>> si am fost la dumnealui, am stat de vorba. Prima chestie <<Ce se intampla, domnule, de eu nu am primit niciun ban, Concivia intra in faliment, are peste  200 de miliarde de incasat …>>, la care eu i-am spus  <<Mai Stancule, vezi ce inseamna sa iei tu toate licitatiile, ajungi si tu intr-o faza din asta greoaie, cand nu poti incasa si te duce in situatia in care te-a adus acum!>>. <<Da, dar pentru binele Brailei…>>, <<Mai, nu m-am ocupat si nu ma ocup eu, banii au fost dati de Guvernul Romaniei, nu stiu pe ce criterii, nu stiu catre cine, mai multe comentarii nu am sa spun>>.

Deci asta a fost una si doi, situatia politica, cat de bine traiesc ei in USL si l-am intrebat <<Ce parere ai, crezi ca va dura aceasta alianta pana la alegerile locale?>>. Raspunsul nu vi-l dau eu, sa vi-l dea dumnealui. A fost o discutie in termeni civilizati, de scurta durata, nu am stat nici prea mult, nu am avut secrete, nu am avut nimic. De fapt, tinta lui a fost ce face Concivia cu banii”.

Balcan a precizat ca nu s-a oferit sa-l ajute pe Stancu: “Nu, eu nu am negociat cu el absolut nimic si nici nu-si permite sa negocieze cu mine, ca noi avem o suparare mai veche, din alte motive, nu politice si un om care iti face rau, stiti cum e…”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-