Published On: joi, Apr 14th, 2011

Domnule Balan, proiectul dvs de management nu e la Primarie! Daca nu e nici la sediul APT, inseamna ca nu exista?

Share This
Tags

 * primarul Simionescu a infirmat astazi declaratia directorului interimar al APT SA, Costel Balan, cum ca acesta si-ar fi depus proiectul de management la Primarie * cum Balan insusi a recunoscut ca n-a depus proiectul la APT in termenul stabilit, normal si legal ar fi ca acesta sa nu participe la concursul pentru ocuparea functiei pe care o detine interimar

Situatia proiectului de management al candidatului la functia de director al Administratiei Pietelor si Targurilor SA, Costel Balan, este ca Caragiale : curat –murdar. Tot ca in Caragiale, dar pe invers fata de depistarea steagurilor, este si cu depistarea proiectului: nu e nici la Primarie, nici la Prefectura, nici la APT SA. Unde-o fi, Costele, tata, proiectul tau de management, ca termenul limita pentru depunerea lui a trecut?!

Dupa cum va informam, ieri, unul dintre contracandidatii lui Balan la functia de director al APT SA, Simona Draghincescu, i-a cerut lui Balan sa-i arate plicul in care se afla proiectul acestuia de management, cu care se prezinta in concurs. Balan a declarat, de fata cu un reporter Infobraila, ca plicul lui nu se afla la sediul APT, pentru ca l-a depus la Primarie. Desi declaratia acestuia ne-a mirat, dat fiind ca nu Primaria se ocupa de organizarea concursului, ci Consiliul de Administratie al societatii, l-am intrebat astazi pe edilul-sef daca Balan si-a depus proiectul de management la primarie. Raspunsul a fost cel pe care-l banuiam: nu.

“Eu v-am mai spus de cateva ori, societatea comerciala APT nu este a Primariei, deci el nu poate sa depuna proiectul la Primarie; probabil ca in mod normal, daca ma intrebati pe mine, cata administratie stiu eu, proiectul e depus la Consiliul de Administratie. Deci, Consiliul de Administratie trebuie sa aiba o comisie pe care si-o numeste, care va aprecia proiectul celor care il vor depune, nu Primaria face asta. Bun, a zis ca l-a depus la Primarie? L-o fi depus in aceasta cladire, nu stiu. Nu stiu unde a hotarat Consiliul de la Administratie de la APT sa fie…”, a spus Aurel Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-