Published On: vin, Apr 22nd, 2011

Domnu’ consilier Damian, SCULAREAAAA!

Share This
Tags

Consilierul municipal PSD Doru Damian se simte ofensat, in ultima perioada, de intrebarile dificile ce ii sunt adresate in conferintele de presa, la care nu mai stie cum sa fenteze raspunsul. In loc sa se simta cu musca pe calciula si sa-si priveasca mai atent activitatea ca si consilier – de fapt, o masa inerta care misca numai cand e vorba sa ridice mana, la vot, sau cand iese din sedinta, chipurile, ca sa se duca la toaleta, pentru a putea evita sa voteze la anumite proiecte de hotarare – , are senzatia ca este atacat miseleste, pentru ca i se reproseaza ca nu ia atitudine, ca si ales local, in fata unor nereguli care se intampla la societati sau institutii subordonate CLM.

Damian se simte tinta unei campanii de presa, pentru ca, spre exemplu, este intrebat, ca si consilier municipal, cum vede situatia de la  SC Administratia Pietelor si Targurilor si daca i se pare normal ca actuala conducere a societatii sa se comporte ca pe mosia proprie la o firma la care actionar este CLM. Intrebat, spre exemplu, astazi, daca i se pare oportuna o discutie privind schimbarea reprezentantilor Consiliului Local Municipal in AGA la Administratia Pietelor si Targurilor, avand in vedere numeroasele nereguli sesizate acolo de Infobraila, orchestrate sau doar tolerate de AGA, Damian a raspuns: “Nu cred ca ar fi necesar sa  schimbam reprezentantii AGA, ar trebui schimbat managementul de la Directia Pietelor si cand vom avea si… Probabil trebuie sa existe o alta legatura si o alta colaborare intre AGA si CA si managementul. Daca ar exista o comunicare buna, nu am nici cea mai mica indoiala ca problemele se vor rezolva”.

Atentionat ca dincolo de manevrele facute de cei care manageriaza acum APT DA, membrii CA si AGA au tolerat aceste nereguli si le-au acceptat tacit, omitand sa le aduca la cunostinta Consiliului Local Municipal, care este actionarul societatii, Damian a comentat: “Ni s-a prezentat o informare asupra situatiei de la APT SA…”.

Atentionat, din nou, ca informarea s-a prezentat dupa lungi insistente, la circa o luna si jumatate dupa ce Infobraila a inceput sa faca dezvaluiri despre manevrele politice de culise de la Piete, pentru ca altfel, consilierii municipali n-ar fi aflat nimic, raspunsul lui Damian a fost stupefiant: “Asta e, dvs va faceti datoria si semnalati, noi solicitam puncte de vedere oficiale, le analizam si vom lua hotarari…”.

Domnu’ consilier Damian, SCULAREAAAA! Treziti-va, domnule, din somnul administrativ, ca va dati reprezentantul comunitatii, dar habar nu aveti ce se intampla in societatile din subordinea CLM, iar cand presa va da mura in gura informatii despre golaniile care se fac in sectoare de interes pentru comunitate, inchideti in continuare ochii si-i multumiti din inima directorului Balan, fiindca a catadicsit sa va prezinte, dupa aproape doua luni, o informare in care zice ca societatea sta bine, fiindca a inregistrat profit! Intrebati-l pe directorul Balan, daca sunteti consilier si aveti sange in instalatie, pe ce criterii s-au selectat directorii, cine i-a recomandat pe cei care trebuiau anagajati fara concurs, daca s-au semnat sau nu contractele de management cu acestia fara stirea CLM , cine a organizat concursul de manager la Piete in baza unei legislatii care viza institutiile de cultura si cine raspunde pentru aceste lucruri! Cascati gura in Consiliu si pentru altceva decat banalul cascat motivat de somnolenta, aveti decenta si demnitatea sa reprezentati acolo comunitatea, daca tot aveti senzatia ca sunteti numai bun de primar!

Comentarii

comentariu

About the Author

-