Published On: vin, Apr 15th, 2011

Damian nu vede, nu aude, cand e vorba despre greselile colegilor de partid

Share This
Tags

* consilierul municipal PSD Doru Damian zice ca n-o stie mai deloc pe Meluta Dragut, vicepresedintele organizatiei de femei PSD * Damian prefera s-o faca pe nestiutorul, decat sa raspunda la o chestiune controversata, in care are si el o raspundere, ca si consilier si ca membru PSD

Consilierul municipal PSD Doru Damian o face pe mortul in papusoi, cand este vorba despre colega sa de partid, Meluta Dragut, instalata pe criterii politice, fara concurs, in functia de director administrativ al SC Administratia Pietelor si Targurilor SA. Dupa ce Infobraila a dezvaluit trecutul mai putin  onorabil al celei care a fost data afara de fostul primar Anton lungu, din functia de director al Cantinei saracilor, pentru ca echipa pe care o conducea a fost prinsa si filmata furand din mancarea nevoiasilor, Damian a fost intrebat, in calitate de consilier, daca i se pare ca Dragut este compatibila cu functia de director administrative la APT SA. In stilul caracteristic, Damian – care, intre patru ochi, are gura mare si dizidenta tare – a dat-o din colt in colt: “Acum ce se intampla, eu in judetul Braila am vreo 8.000 de colegi de partid, cu simpatizanti, vreo 10.000 -11.000 de persoane. Ea este doar unul dintre membrii de partid ai PSD si relatia mea cu dansa este absolut aceeasi cu toti colegii mei. Nu eu am competenta sa numesc oameni pe posturi de conducere, asa cum nu am nici competenta de a-i retrage de pe functii”.

Atentionat ca nu a fost intrebat daca a pus-o el in functie si nici nu i s-a cerut sa o dea jos din aceasta functie, ci a fost intrebat doar daca Meluta Dragut, care este vicepresedintele organizatiei de femei a PSD Braila, este sau nu compatibila, in opinia sa, cu functia de director administrativ, Damian a evitat iarasi un raspuns clar: “Fiecare director isi face echipa lui. Daca directorul de acolo a considerat  ca este potrivita, probabil ca el trebuie sa raspunda, directorul de la Piete. Deci vizavi de ceea ce s-a intamplat pe vremea domnului Lungu imi amintesc, dupa ce am citit materialul dvs, imi amintesc speta, pentru ca nu am cunoscut-o in perioada aceea – eram consilier municipal atunci, dar asta nu inseamna ca trebuia s-o cunosc pe doamna Meluta Dragut, nu aveam de ce”.

Precizam ca si pe vremea incidentului din timpul mandatului primarului Anton Lungu, ca si acum, Damian, care o face pe niznaiul, a fost consilier municipal, Meluta Dragut ii era si atunci, cum ii este si acum, colega de partid, functiile de director se ocupau si atunci, ca si acum, de oameni agreati de conducerea partidului, iar Cantina saracilor era atunci in subordinea CLM, deci este exclus ca Damian sa nu o fi cunoscut pe Dragut.

Comentarii

comentariu

About the Author