Published On: mar, Apr 5th, 2011

Daca Dumitriu ramane presedinte, Balcan si Badalan sunt la ultimul mandat!

Share This
Tags

Cand trambiteaza unitatea de monolit a filialei si victoria din alegerile locale din 2012, eu cred ca cei de la PDL Braila isi fura caciula unuia celuilalt. Seamana al naibii cu miliardarii de carton ale caror imperii se prabusesc la un stranut mai serios. Singurul eveniment important din filiala este lupta dintre cei trei lideri ai partidului, in opinia mea niciunul nedobandind aceasta calitate luptand statutar, ca sa nu mai vorbim ca in afara lui Badalan, ceilalti doi sunt transfugi: unul de la PC si altul de la PSD.

Reprezentantii unui guvern care nenoroceste Romania, cei trei incearca cu disperare sa ocupe o pozitie care sa le permita sa ajunga in Parlament, pentru a-si conserva imunitatea si traiul cu care s-au obisnuit de ani de zile. Credeti ca vazand sondajele, mai crede vreunul dintre ei in posibilitatea castigarii alegerilor locale?! Ascultand inregistrarile cu liderii PDL eu sunt convins ca nici prin cap nu le trece ca le-ar putea castiga. Ce sa-i faci, vremea tancurilor sovietice a trecut. Ar fi fost singura lor sansa!

Calcule simple arata ca daca se pastreaza rezultatele din 2008, PDL obtine maximum 80 de locuri in Parlamentul Romaniei. Acum are 172, dar diferenta o fac cei care, printre altele, primesc niscaiva lovele sa nu voteze cu motiunea. In 2012 vor fi in plus aproximativ 100 dintre nesimtitii de astazi (cum dracu ii poti numi cat de cat civilizat pe cei care obtin voturile ca fiind reprezentantii unui partid si apoi se duc la adversari?!) Adica, la Braila, cu noroc chior (am inteles ca e un adjectiv la moda la PDL), vor obtine un loc! Atat! Nimic mai mult! La ora asta la PDL e ca la Medicina pe vremuri: sunt trei pe loc!

Toti trei mizeaza ca guvernul va arunca cu bani in populatie si va modifica sistemul de vot, in felul acesta PDL pastrand sansa sa intre in Parlament, pentru ca numai un prost ar putea crede ca vor mai ajunge vreodata la guvernare. Ei bine, atat Dumitriu, cat si Balcan, sau Badalan, se lucreaza intre ei. Mai intai, ca sa candideze la alegerile locale pentru Primarie si CJ. Cu siguranta stiu ca se vor pierde la scor, dar e o campanie “moca”, asa, ca sa afle lumea ca ala care a fost general activ n-a murit si e inca bine mersi, ca ala de i se spune Piticu’ a ramas tot candidat etern la primarie, iar ala mic si negru e sefu’ lor! Pe principiul “cel mai ieftin e gratis!”, trioul Titiu BB isi incep campania la parlamentare cu cea de la locale, insa cel care va desemna candidatii in colegii va fi Dumitriu. Si, cum cine-mparte, parte-si face, Balcan si Badalan vor ramane cu buza umflata!

Comentarii

comentariu

About the Author