Published On: lun, Apr 18th, 2011

Cristian Rizea a inaugurat organizatia PSD Milano

Share This
Tags

* presedintele PSD Diaspora, deputatul de Braila Cristian Rizea a anuntat oficial infiintarea unei noi organizatii social-democrate in orasul italian

Deputatul Cristian Rizea, presedintele PSD Diaspora, a fost prezent, ieri, la conferinta de infiintare a Organizatiei PSD Milano. Dupa cum se arata intr-un comunicat dat publicitatii, in prezenta delegatilor si a membrilor noii echipe, a fost ales presedintele organizatiei, in persoana lui Ciprian Manoliu.

„Am infiintat aceasta organizatie in Milano, deoarece aici locuiesc mii de romani si consider oportun si mai ales necesar ca acestia sa beneficieze de cadrul favorabil pentru a se implica activ, atat in influentarea deciziilor pe plan politic in Romania, cat si pe plan politic local, mai ales ca acum pot beneficia de aceasta posibilitate prin acordul semnat pe 14 ianuarie intre Victor Ponta si omologul sau italian, Pier Luigi Bersani. Cu toate ca sunt plecati din tara, romanii din diaspora isi doresc sa fie conectati permanent la ceea ce se intampla in Romania. Ne dorim ca in scurt timp sa infiitam cat mai multe organizatii PSD locale in tarile cu comunitati mari de romani, pentru ca impreuna sa formam o echipa cat mai mare si unita pentru a schimba atat statutul romaniilor peste hotare, cat si situatia politica actuala din tara”, a declarat deputatul Cristian Rizea.

Presedintele PSD Diaspora le-a recomandat noilor membri ai Organizatiei PSD Milano sa se implice cat mai mult in viata politica, sociala si culturala in comunitatea in care locuiesc.

Comentarii

comentariu

About the Author

-