Published On: mie, Apr 13th, 2011

Concursul de la APT SA este compromis!

Share This
Tags

* Nevasta lu’ jandarmu’ Ilas s-a isterizat pe ea. Pe noi doar ne-a facut sa radem! * declaratiile obtinute de Infobraila arata ca noua conducere candideaza cu succes la “Mangla Anului” *

Magdalena Ilas, directorul economic al APT SA s-a isterizat si s-a comportat penibil cu un reporter al Infobraila caruia a incercat sa ii explice pe un ton de mahala ca “Pietele” sunt o societate comerciala, nicidecum publica si, prin urmare, intangibila la aparate de inregistrat audio-video.

Momentul de circ ieftin oferit de Ilas s-a produs atunci cand unul dintre candidatii la concursul pentru functia de manager la APT SA i-a cerut actualului director interimar, liberalul Costel Balan, sa-i arate plicul in care se afla proiectul acestuia de management cu care urmeaza sa se prezinte la concurs, in conditiile in care marti la orele 16 a fost data limita de depunere a acestora! Scandalul s-a iscat cand Balan a declarat cu o voce stinsa ca nu poate sa arate plicul, ca “acesta e la Primaria Braila”! Aceasta este declaratia pe care Ilas nu ar fi vrut-o inregistrata niciodata, dar ea exista si arata ca lucrurile nu sunt deloc in regula la APT SA. Chiar daca primarul Simionescu, seful executivului, nu va avea suficienta tarie sa puna piciorul in prag si sa faca ordine la APT SA, declaratia obtinuta de Infobraila va ramane marturie ca concursul (sic!) a fost unul de rahat si plin de manarii!

Comentarii

comentariu

About the Author

-