Published On: lun, Apr 11th, 2011

Cibu vrea functii executive si dupa 68 de ani

Share This
Tags

* senatorul UNPR Constantin Cibu nu este de acord cu primarul Aurel Simionescu, privind faptul ca dupa 60 de ani, nu mai ai putere sa rezisti intr-o functie executiva * Cibu se simte in stare sa reziste la inca un mandat de primar, de la 69 de ani incolo

Senatorul UNPR de Braila Constantin Cibu nu este de acord cu opinia primarului Aurel Simionescu, potrivit caruia, dupa 60 de ani, politicienii ar trebui sa renunte la functiile de executie. Cibu, care a trecut binisor de varsta amintita, considera ca fiecare are dreptul sa aspire la ce functie vrea, daca se simte in stare s-o indeplineasca. “Da? Pai si-a schimbat Simionescu parerea? Curios, ca pe vremea lui, Iliescu era presedinte la vreo 70 si ceva de ani. Si-a schimbat opinia? Atunci, parca era pentru continuarea activitatii. Bineinteles ca este exagerata aceasta limitare de varsta, pentru ca uita-te in restul lumii, sunt presedinti ai Statelor Unite la 80 de ani! Asta nu e un motiv, ca ai 60 de ani si nu mai poti sa muncesti!”, a comentat Cibu.

Precizam ca fostul edil, care are acum 68 de ani, vrea sa candideze in 2012 pentru un nou mandat de primar al municipiului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-