Published On: joi, Apr 14th, 2011

Castigatorii concursului de mopede

Share This
Tags

* astazi, incepand cu orele 08:30, s-a desfasurat concursul de mopede, organizat de Politia Rutiera si Scoala de soferi Asii volanului

Vremea le-a fost potrivnica organizatorilor, la concurs inscriindu-se doar 10 elevi. Chiar daca concursul a avut cateva piedici, in cele din urma s-a desfasurat conform graficului; la finele competitiei toti participantii au primit pe langa premiile cuvinte si cate o diploma. Castigatorul primului loc a fost Saghin Sorin, elev al Liceului “Matei Basarab”, din comuna Maxineni, pe locul al II-lea s-a clasat Comanescu Gabriel, de la Grupul Scolar “C.D. Nemitescu”, pe locul al III-lea s-a aflat Porumb Ciprian Cosmin, de la Liceul “Matei Basrab”, din comuna Maxineni.

De asemenea, pentru participare si rezultate foarte bune, politistii de la Serviciul Politiei Rutiere au mai acordat trei mentiuni elevilor: Saghin Alin Iulian, Zaharia Teodor si Dache Nicusor Cristian. La competitie s-au inscris si doua fete: Marzac Narcisa si Manolache Ionela, care au primit doua diplome speciale pentru curaj.

Comentarii

comentariu

About the Author

-