Published On: lun, Apr 18th, 2011

Bodolan i-a dat nevestei 25 de milioane ca sa regizeze un spectacol unde zdranganea el la chitara

Share This
Tags

Ziua Mondiala a teatrului “Maria Filotti” (pentru cei care inca nu stiu, Infobraila a decis sa foloseasca litera mica “t” pentru teatru, cat timp Mircea Bodolan va fi director) a fost aleasa “pentru un recital extraordinar care a reunit trei nume mari ale muzicii folk, denumit sugestiv: „3 M” la care participă Mircea Vintilă, Mircea Bodolan şi Mircea Baniciu”, scrie Camelia Gusatu pe siteul Primariei Municipiului Braila. De la ce va fi fost “M”-ul pentru Bodolan, Gusatu nu scrie, dar am putea paria ca de la replica favorita a zdranganiciului din chitara ajuns peste noapte director de teatru, aceea care rimeaza cu “gutuie”.

Ce nu scrie siteul Primariei Braila este cum sparge banii publici Bodolan, care a avut nevoie la spectacolul “extraordinar” de un regizor in persoana sotiei directorului, Anca Bodolan. Gurile rele spun ca doamna n-a prea dat pe la repetitii (ce nevoie avea sa repete trubadurul “gutuie”?), insa sursele noastre spun ca s-a facut un transfer de 2.528 de lei din Trezoreria Braila la Banca Comerciala Romana catre o doamna care va implini in mai putin de o luna 47 de ani, nascuta in primavara, pe malurile Dunarii, adica fix sotiei lui Bodolan!

Ca doamna este cu adevarat la inima chitaristului (nu cum spune rautaciosii ca-l trage ata la biblioteca) o dovedeste si faptul ca sotul-director i-a dat cu 28 de lei mai mult decat lui Mircea Vintila (prin fundatia care-i poarta numele) si lui Mircea Baniciu (prin Fundatia Pasarea Colibri, unde un VIP local are un interes major luna aceasta).

Comentarii

comentariu

About the Author