Published On: mie, Apr 6th, 2011

Boboc: “Vreau ca Diana Tusa sa nu fie sprijinita!”

Share This
Tags

Dezvalurile despre politicienii braileni continua, iar Infobraila va  prezinta, intr-o atitudine in premiera in presa braileana, amanunte fara nici un fel de retusuri despre potentatii zilei. Astazi, ziarul nostru incepe un serial cu deputatul PNL Diana Tusa. Cu siguranta, articolele despre Tusa vor suscita numeroase analize tehnico-tactice, evident si la nivelul conducerii filialei brailene a PNL, acesta fiind motivul pentru care devoalam una dintre discutiile cu Catalin Boboc.

Convinsi fiind ca presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, ne va infiera proletar in discutia cu Diana Tusa despre serialul din Infobraila, ne permitem sa publicam un scurt fragment dupa transcriptul inregistrarilor dintre el si un reporter al ziarului nostru. “Vreau ca Diana Tusa sa nu fie sprijinita!”, spune Boboc in clar, in timp ce incearca sa-si negocieze o pozitie favorabila in Infobraila, bietul de el nestiind ca noi nu negociem cu politicienii si ca nimeni nu se bucura de favoruri din partea noastra. Restul inregistrarilor cu el, dar si cu multi alti politicieni, le veti putea urmari in numerele noastre viitoare.

Ati vazut, domnule presedinte Boboc, ca nu este nevoie sa ne platiti, asa cum probabil faceti sau ati fost invatat sa faceti cu altii, ca sa publicam adevarul? Stati linistit, dupa articolele despre Diana Tusa urmati si dumneavoastra la rand!

Comentarii

comentariu

About the Author