Published On: joi, Apr 28th, 2011

Boboc si-a luat asistenta o blonda profesoara de inot

Share This
Tags

Catalin Boboc nu este doctor, insa are asistenta: Luminita Tapoca! Asa se prezinta mironosita penelista brailenilor care au crezut ca asa-zisele felicitari de Paste trimise de Boboc contin cu adevarat numarul de telefon al sefului liberalilor locali.

Dupa ce se pisiceste la telefon si-ti comunica direct ca ea este asistenta sefului liberalilor braileni, Tapoca nu mai este dispusa sa te lamureasca de ce Boboc avea nevoie de o profesoara de inot. Ba chiar ii sare mustarul si te pune la punct mintenas, asa cum ii sta bine unei asistente in angrenajul creat pentru PNL Braila de o bacauanca care (sic!) l-a ajutat si pe Cibu in simulacrul sau de campanie!

Revenind la imagine, PNL Braila se straduieste din rasputeri sa toace procentele uriase pe care le are aici USL, ultimul gest mediatic al liberalilor lasand pe toata lumea cu gura cascata. Practic, liberalii braileni au trimis un ghiveci pe post de felicitare de Paste, cu poza lui Boboc mare, cu sigla PNL (cu USL se chinuie doar PSD), cu calendar, program de audiente si numere de telefon de contact. Cei mai multi dintre cei care le-au primit au considerat cel putin nefericita alaturarea dintre poza lui Boboc si urarea “Paste fericit!”, el neavand un rol mesianic la el in partid, daramite in Braila. In plus, greata cu care esti intampinat daca indraznesti sa suni la numarul de telefon mobil afisat iti taie cheful de a cere lamuriri sau sprijin de la PNL Braila.

Ceea ce face PNL Braila si Catalin Boboc confirma sondajele efectuate la comanda Infobraila, sondaje care arata ca liberalii nu sunt un sprijin pentru USL si ca PSD va duce greul campaniei electorale care urmeaza. Gestul lui Boboc este unul disperat si este legat direct de sondajele care se efectueaza la Braila. Ele ii nelinistesc pe liberali (care au nu cu mult peste 10 la suta), pentru ca stau atat de prost incat, la ora aceasta, abia daca pot primi 1 la 6 in cadrul USL!

Prin urmare, cozi de topor in USL, liberalii isi promoveaza cel mai bun produs al lor, Catalin Boboc, alaturi de sageata albastra (nu trenul, sigla), disperati dupa ciolan si nicidecum interesati de efortul comun din USL pentru eliminarea de la putere al celui mai nenorocit guvern pe care l-a avut Romania pana acum!

Comentarii

comentariu

About the Author