Published On: sâm, Apr 2nd, 2011

Are sau nu Balcan datorii la Concivia?

Share This
Tags

* deputatul PDL Viorel Balcan, probabil din cauza problemelor de sanatate cu care se confrunta tot mai des in ultima vreme, nu a putut raspunde la telefon, pentru a lamuri lucrurile

In urma nu cu multi ani, presa braileana scria despre deputatul Viorel Balcan ca este un fel de nehalit si il denumea “Da’ io ce mananc?”. Intrebat daca aceasta porecla i se potriveste deputatului Viorel Balcan si daca intre transfugul PSD si firma Concivia exista vreo legatura, presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu a declarat: “Eu nu am cunostinta despre datoriile lui personale la Concivia, nu cunosc relatia dintre Concivia si dumnealui si nici nu vreau sa intru in ea, pentru ca, asa cum stiti, de dimineata si pana seara sunt la Consiliul Judetean, cu nasul in hartii. Eu nu am timp sa ma ocup de asa ceva si nu cred ca este normal sa ma ocup de un astfel de subiect, avand in vedere ca acolo este un administrator, are niste criterii. Ca a facut niste lucrari si nu a luat banii, este riscul lui. Probabil ca pentru asta va trebui sa plateasca in fata actionariatului. Asta este viata, nu poti sa lucrezi la infinit, fara sa fii platit. O greseala de management pentru care cineva va trebui sa plateasca”.

Reporterii Infobraila au incercat zadarnic sa-l contacteze pe Balcan pentru a-l intreba despre posibilitatea ca acesta sa fi fost clientul firmei Concivia in vederea realizarii fundatiei vilei in care locuieste si daca ar putea fi adevarat faptul ca ar avea sume restante catre aceasta.

Comentarii

comentariu

About the Author