Published On: joi, Apr 28th, 2011

Anul trecut, Primaria Braila a cheltuit 75 de miliarde lei vechi pentru repararea strazilor

Share This
Tags

* cu acesti bani s-a lucrat in principal pe strazile cu circulatie intensa din municipiu

Anul trecut, Primaria Braila a cheltuit 75 de miliarde lei vechi  pentru repararea principalelor strazi din municipiu. Banii au fost cheltuiti pe realizarea de covoare asfaltice, plombari, pietruiri, pavaje si fundatii.

“In anul 2010, s-au executat lucrari de reparatii si intretinere a strazilor municipiului, cu prioritate cele cu circulatie intensa, pe aproximativ 80% din suprafata existenta, in valoare de aproximativ 7.500.000 Ron. Exceptand reparatiile curente, au fost executate urmatoarele lucrari: * reabilitare si modernizare parcari * reparatii prin plombari pe un numar de 253 de strazi * reparatii pe 89 km de trotuare * realizarea a 350 de noi locuri de parcare si reamenajarea sau repararea altor 400 de locuri de parcare * realizarea de marcaje pe toate strazile principale ale municipiului * schimbarea unui numar de 80 de capace de camine si geigere.

Pe langa acestea, s-au eliberat 239 avize de spargere si 420 acorduri pentru lucrari de canalizare, apa, gaze, accese auto”, se arata intr-un raport  dat publicitatii.

Precizam ca municipiul Braila are un numar de 536 de strazi si fundaturi ( fara a include aleile dintre blocuri), reprezentand circa 285 Km si trotuare pietonale care insumeaza o lungime aproape dubla.

Comentarii

comentariu

About the Author

-