Published On: mie, Apr 27th, 2011

Agentiile CFR sunt inchise in data de 1 Mai

Share This
Tags

* anunta CFR Calatori

Cei dornici sa-si petreaca ziua de 1 Mai la mare, care prefera sa calatoreasca cu trenul, pot opta pentru acest mijloc de transport in comun in zilele de 29 aprilie, 30 aprilie, 1 mai si 2 mai:  personal, tren 8214, Braila – Constanta, orele 18:01 – 22:42; pretul unui bilet intreg pentru clasa a II-a este de 23.2 lei.

Pentru a evita aglomeratiile de la casele de bilete din ajunul zilei de 1 Mai, CFR recomanda tuturor calatorilor sa-si procure din timp legitimatiile de calatorie. Acestea se pot cumpara cu anticipatie, astfel, beneficiind de o reducere intre 5-13%, pentru orice destinatii si ranguri de tren de la: toate statiile si agentiile de voiaj CFR, on-line de pe site-ul www.cfrcalatori.ro sau de la distribuitorii autorizati (agentii de turism).

Mai mult decat atat, CFR suplimenteaza trenurile care circula spre si dinspre litoralul Marii Negre. In aceste conditii, CFR Calatori anunta astazi ca, in perioada 28 aprilie – 2 mai, pentru adaptarea capacitatii de transport la traficul de calatori estimat cu prilejul zilei de 1 Mai, 10 trenuri spre/dinspre Constanta isi vor prelungi traseul pana la/de la Mangalia, iar alte sapte trenuri vor circula suplimentar. In plus, “in perioada 29 aprilie – 2 mai , trenurile de calatori cele mai solicitate vor fi suplimentate zilnic cu vagoane, pe cele mai importante relatii: cu plecare din/catre Bucuresti Nord catre/din Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Brasov, Oradea, Cluj Napoca, Deva, Targu Mures, Sighetu Marmatiei, Suceava, Piatra Neamt, Bacau, Iasi, Braila, Galati, Constanta”, precizeaza CFR Calatori.

Tinerii braileni nu raman indiferenti cu gandul la ziua de 1 Mai. Unul dintre acestia, Andrei S., intrebat de catre reporterii Infobraila cum va petrece de 1 Mai, a marturisit cu entuziasm:” Am planificat inca de mult timp acesta zi, am pus la punct toate detaliile care tin de transport, de cazare s.a.m.d., si nu de unul singur, ci impreuna cu prietenii mei. Vom merge la Mamaia anul acesta. Speram sa fie cat mai cald si frumos, dar indiferent de cum va fi vremea, noi ne vom distra, pentru ca asteptam de mult aceasta data”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-