Published On: sâm, Apr 23rd, 2011

Acţiuni de ecologizare prilejuite de Ziua Pământului

Share This
Tags

Data de 22 aprilie – Ziua Pământului – marchează  în fiecare an aniversarea nașterii mişcării moderne a interesului pentru mediul înconjurător ce este acum sărbătorita pe plan internaţional ca o expresie comună, ca o dorința publică de a construi o societate stabilă. 

“În spiritul promovării unor atitudini responsabile faţă de mediul înconjurător, un grup de persoane private de libertate se alătură acţiunilor de salvare a patrimoniului nostru natural. În acest sens,  8 elevi  au participat astazi la acţiuni de ecologizare în parcul Căminului de persoane vârstnice din staţiunea Lacu Sărat. Tinerii au desfăşurat acţiuni de curăţire-salubrizare a spaţiilor verzi din parcul staţiunii, au măturat aleile şi au văruit arborii.

Acestă acţiune reprezintă rodul unei îndelungate şi fructuoase colaborări cu Primăria Municipiului Brăila, ce vizează campanii de responsabilitate socială, îndreptate spre protejarea mediului înconjurător şi promovarea principiilor ecologice. Mesajul transmis este acela că fiecare dintre noi poate contribui semnificativ la ameliorarea şi protejarea mediului înconjurător”, se arată într-un comunicat de presă emis de Penitenciarul pentru Minori şi Tineri Tichileşti.

Comentarii

comentariu

About the Author

-