Published On: joi, Apr 7th, 2011

19.000 de lei, participarea Brailei la Tineretului si Sportului Nilufer -Turcia

Share This
Tags

* delegatia braileana va cuprinde cu o echipa de baschet baieti, o echipa de inot, o formatie de dansuri populare si cateva oficialitati

Consiliul Local Municipal a aprobat recent alocarea sumei de 19.031 lei din bugetul Casei de Cultura a Municipiului Braila, in vederea participarii unei delegatii brailene la Festivalul Tineretului si Sportului Nilufer 2011. Aflat la a X-a editie, festivalul se desfasoara in perioada 15-26 aprilie, in orasul Bursa, din Turcia.

Motivatia acestei deplasari este aceea ca municipiul Braila este infratit cu districtul Nilufer al orasului Bursa inca din anul 2002, iar in baza protocolului semnat, se efectueaza anual schimburi culturale si sportive, grupuri de copii si tineri fiind invitati sa participe si la Festivalul Tineretului si Sportului.

Anul acesta, Primaria Braila a primit invitatia de a participa la cea de a X-a editie a manifestarii cu o echipa de baschet baieti, o echipa de inot si o formatie de dansuri populare. Echipele care vor reprezenta municipiul vor fi stabilite de Inspectoratul Scolar.

Suma aprobata include cheltuieli de transport, asigurari medicale, cazare la Istanbul, precum si diurna pentru 9 persoane, respectiv un consilier local municipal, un director, un inspector, translatori si soferi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-