Published On: sâm, Apr 2nd, 2011

“Promit ca din 2012, atunci cand vom castiga si CJ si Primaria, vom aduce foarte multi bani in Braila”

Share This
Tags

* este promisiunea presedintelui PDL Braila, Constantin Dumitru * el considera ca atat timp cat partidul sau nu se afla la conducerea CJ si Primariei, chiar daca este la guvernare, nu are nicio datorie sa atraga fonduri guvernamentale catre judet * Dumitriu spune ca, deocamdata, el are doar sarcini “politice” la Braila

Presedintele PDL local, Constantin Dumitriu, este indignat ca presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu (PSD) ii reproseaza ca nu se preocupa sa aduca mai multe fonduri guvernamentale catre Braila, asa cum fac alti lideri politici PDL din teritoriu, pentru judetele lor. Dumitriu considera ca nu e de datoria lui sa aduca bani judetului Braila, chiar daca este seful local al partidului aflat la guvernare, prioritatile sale fiind strict politice. Liderul PDL ne-a explicat, intr-o conferinta de presa, care sunt treburile sale prin Braila, vorbind despre sine la persoana a treia: “Dumitriu este presedinte PDL, iar sarcina lui Dumitriu este sarcina politica in teritoriu, sarcina de atrage bani la nivelul judetului si municipalitatii revine exclusiv administratiei publice locale”.

Liderul PDL este convins ca presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, cel care ar trebui sa atraga fonduri pentru Braila, “nu stie unde trebuie sa se mearga sa alerge dupa bani”. 

Daca acum nici prin cap nu-i trece sa aduca bani Brailei, seful PDL local a facut insa o promisiune: in 2012, daca va castiga presedintia Consiliului Judetean la alegerile locale, iar un alt democrat-liberal va castiga Primaria municipiului, se va preocupa si de aceasta problema, a atragerii de fonduri. “Ii promit ( lui Stancu –n.r.) ca din 2012, atunci cand vom castiga si Consiliul Judetean si Primaria, vom aduce foarte multi bani, pentru ca acest lucru l-am facut deja, ca banii care au venit la Braila si tot ce se lucreaza, nu se datoreaza nici Primariei, nici competentei Primariei, nici competentei Consiliului Judetean, ci Guvernului Romaniei si Ministerului Dezvoltarii, pentru ca banii sunt veniti prin fonduri europene, sa fie foarte clar”.

Intrebat ce se va intampla daca PDL nu va castiga presedintia CJ si Primaria municipiului, Dumitriu a raspuns cu o formulare imprastiata: “Pai in primul rand eu va raspund ca om de administratie am zis ca aduc bani, pentru ca daca nu voi fi in administratie, nu am cum sa ma implic la carmele…”. (Dumitriule, daca nu crezi ca ai spus exact asa si ne banuiesti ca te calomniem, cand te citam cu asemenea formulari defectuoase, care sunt de-a mirarile la un mare ganditor ca sahistul de exceptie care te consideri, verifica inregistrarile audio sau pe cele video pe care le-ai facut la conferinta de presa! Si poate n-ar fi rau sa te filmezi si pe tine la conferintele de presa, ca sa ai de ce rade, dupa ce te enervezi cand vezi filmul cu ziaristii care-ti pun intrebari incomode…  )

Comentarii

comentariu

About the Author

-