Published On: mar, Apr 5th, 2011

“Nu exista un razboi intre Dumitriu si Balcan!”

Share This
Tags

* asta sustin, la unison, cei doi lideri PDL Braila, care sunt iritati de fiecare data cand ziaristii ii intreaba daca s-au impacat

Presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu si deputatul Viorel Balcan tin musai sa convinga opinia publica de faptul ca nu au nimic de impartit unul cu celalalt, desi informatiile din interior, iar uneori, chiar constatarile ziaristilor, la conferintele de presa, indica faptul ca exista de mult o animozitate intre cei doi. La o recenta conferinta de presa, Dumitriu s-a inflamat cand a fost intrebat daca noile lor declaratii de unitate si armonie in organizatia PDL au legatura cu declaratiile lui Blaga, care nu mai doreste animozitati in partid. Liderul local democrat-liberal a raspuns: “Este o faza noua pentru ca intram intr-o noua etapa, nu are nicio legatura cu declaratia domnului secretar general Vasile Blaga. Cum adica daca am dat la pace cu Balcan?! Unde a fost razboi? Va rog frumos sa va masurati afirmatiile si sa-mi aduceti dovezile de care vorbiti, ca eu am avut razboi cu Balcan. Nu exista! Doi gemeni nu au aceeasi parere despre acelasi lucru”.

La randul sau, deputatul Viorel Balcan a explicat: “Nu, doar am avut pareri diferite. Am avut o divergenta intr-o conferinta de presa, atunci cand domnul presedinte a spus ca este de acord cu reforma in Sanatate, ca cele doua spitale sa se comaseze, iar eu raman tot la parerea mea si astazi, ca e bine sa ramana separate, asa cum sunt ele acum. Deci o parere si-o parere. Astea nu-s motive de cearta sau de… Dar e normal sa fie asa, sunt pareri diferite”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-