Published On: vin, Apr 15th, 2011

“Daca are in trecutul dumneaei astfel de fapte si se verifica, sigur ca vom actiona ca atare”

Share This
Tags

* este comentariul presedintelui PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, referitor la acuzatiile de furt pentru care a fost demisa Meluta Dragut de la Cantina saracilor * Stancu a recunoscut ca Dragut a fost instalata director administrativ la Piete cu recomandarea PSD

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a admis astazi ca Meluta Dragut  a fost recomandata de conducerea PSD pentru postul de director administrativ al SC Administratia Pietelor si Targurilor. El a precizat ca nu a avut cunostinta de incidentul din urma cu cativa ani, cand Dragut a fost demisa de fostul primar Lungu din functia de director al Cantinei saracilor, pentru ca ar fi fost implicata in furtul alimentelor destinate persoanelor nevoiase. Stancu a mai spus ca va verifica exact care a fost situatia la momentul respectiv, pentru ca, in opinia sa, uneori, Anton Lungu acuza oamenii fara sa aiba dreptate: 

“Eu nu am cunostinta ca doamna Meluta, sau cum o cheama, a fost acuzata de vreo instanta sau a avut vreun proces – poate a avut si nu stiu eu, dar eu nu stiu despre lucrurile astea. Stiu ca am avut-o la Proiecte pe Dezvoltare Rurala si s-a miscat acolo mai bine decat cel care a fost inaintea ei, decat Voicu, cel putin din punctul meu de vedere. Eu n-am nicio problema cu ea, nu mi-e asa de simpatica aceasta doamna. Noi, pentru oamenii care au disparut din deconcentrate, care au fost dati deoparte, am incercat sa gasim cate ceva pentru fiecare. Bineinteles ca a recomandat-o unul dintre colegii nostri la timpul respectiv, noi am analizat si am propus-o acolo, la APT. S-a dus la domnul Balan ( Costel Balan, directorul APT SA – n.r.) cu propunerea de la noi – asta nu inseamna ca am impus ceva – si a fost angajata. Daca are in trecutul dumneaei astfel de fapte si se verifica, sigur ca ne vom gandi si vom actiona ca atare, deci nu este o problema sa nu sanctionam astfel de fapte, daca ele exista. Daca exista insa doar in imaginatia cuiva – si Dumnezeu sa-l ierte pe domnul Lungu, ca el o mai lua pe aratura, asa, si eu sunt Stan Patitul, ii intrase lui in cap ca nu stiu ce probleme am eu cu el. Deci dvs ati semnalat acest caz, tinem cont de el si mai discutam”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-