Published On: lun, Apr 4th, 2011

“Cand iti trimiti bezele prin ziar, atunci este un semn de intrebare pentru noi, ca PSD-isti”

Share This
Tags

* este comentariul sefului PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, referitor la declaratiile de prietenie pe care le schimba public aliatul sau politic, liberalul Catalin Boboc, cu adversarul politic, democrat-liberalul Constantin Dumitriu

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, nu se mira sa auda de la seful PDL local, Constantin Dumitriu, ca acesta poarta discutii cu liberalul Catalin Boboc de luni de zile, pe tema unei posibile colaborari PDL-PNL contra PSD. Stancu a declarat ca i-a spus lui Boboc ca ar trebui sa se hotarasca daca vrea sa colaboreze cu PSD, in cadrul USL, sau cu PDL-ul: “Dvs stiti comentariile mele pe aceasta tema, nu au fost comentarii pozitive vizavi de discutiile dintre ei. Am vorbit si cu Boboc despre asta, i-am spus punctul meu de vedere, ca el trebuie sa se hotarasca, nu trebuie amestecata relatia privata cu relatia politica. Nu spune nimeni sa n-ai prieteni, dar cand iti trimiti bezele prin ziar, atunci este un semn de intrebare pentru noi, ca PSD-isti”.

Intrebat ce i-a raspuns Boboc, referitor la “bezelele” pe care le schimba cu Dumitriu, seful PSD a precizat: “El mi-a spus ca au o relatie mai veche. Dar stiti ceva, obosim cu aceste discutii, nu este atat de important pentru mine ce face domnul Boboc. Parerea mea este ca noi, PSD, vom lua peste 50% din voturi la alegeri si stati, ca n-am ajuns la capatul USL, capatul va fi cand vom avea alegeri locale, pana atunci mai e un an si ceva. Vom vedea ce se va intampla.  Deocamdata, relatia este foarte buna cu PNL-ul, nu avem ce comenta, sunt disciplinati, nu am avut probleme deosebite”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-