Published On: Soare, Apr 10th, 2011

“Asociatiile de protectie a animalelor sunt niste profitori de pe urma unor biete animale!”

Share This
Tags

* este comentariul presedintelui PDL Braila, Constantin Dumitriu* el spune ca aceste ONG-uri toaca banii pe care ii primesc inclusiv de la institutii ale statului

Presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu, este de parere ca in curand, va trebui sa infiintam in Romania asociatii de protectie a omului impotriva cainilor maidanezi, ca sa apere cineva si drepturile celor care sunt muscati pe strada de patrupedele protejate furibund de o multitudine de organizatii. Dumitriu este de parere ca aceste asociatii de protectie a animalelor irosesc banii pe care ii primesc de la diferite institutii  si nu fac nimic concret pentru animale, in afara de a fi foarte vocale: “Cred ca in curand, daca vom continua asa, ar trebui sa facem Asociatia de protectie a omului impotriva cainelui, pentru ca tot felul de asociatii, Cutu-cutu si Ham-ham, in afara de a toca banii, pe care ii primesc inclusiv de la institutiile statului, altceva nu fac si acesti iubitori de cutu-cutu si ham-ham, dupa mine, sunt de fapt niste profitori de pe urma unor biete animale. Ei nu fac nimic pentru aceste biete animale. Daca vom continua sa nu dam o atentie deosebita acestui lucru, va trebui sa facem Asociatia de protectie a omului impotriva animalelor!”

Intrebat daca se pronunta pentru eutanasierea cainilor, dupa o perioada in care sunt tinuti in padocuri, Dumitriu a raspuns: “Evident, clar! Este un punct de vedere personal”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-