Published On: Soare, Mar 27th, 2011

Viorel Balcan: “Cand era mic, lui Constantin Dumitriu i se spunea Titi Mincinosu”!

Share This
Tags

Infobraila continua, cu orice risc si in ciuda amenintarilor care curg din toate directiile, sa publice detalii despre politicienii braileni. Daca zilele trecute am prezentat informatii despre negocierile dintre liderul PNL Catalin Boboc si presedintele PDL Constantin Dumitriu, astazi va prezentam primele amanunte despre relatia dintre paralemntarii PDL de Braila si presedintele partidului.

Potrivit unor dovezi extrem de clare pe care Infobraila le detine si pe care le va publica, deputatul PDL Viorel Balcan, transfug PSD, nu da doi bani pe presedintele PDL Braila Constantin Dumitriu, despre care afirma: “Cand era mic, lui Constantin Dumitriu i se spunea Titi Mincinosu”!

Afirmatia lui Balcan a fost facuta in contextul in care incerca sa explice motivele pentru care PDL a pornit un adevarat razboi impotriva jurnalistilor care indraznesc sa-l critice. Potrivit lui Balcan, singurul vinovat este Dumitriu, care ar incerca astfel sa se protejeze, insa deputatul PDL nu sufla un cuvintel despre presiunile pe care le face pentru a descuraja activitatea ziarului nostru si se jura ca este curat ca lacrima. Zilele urmatoare il veti putea vedea pe Balcan in toata splendoarea lui, vorbind direct despre smenuri, spagi si intelegeri cu adversarii PDL!

Comentarii

comentariu

About the Author