Published On: vin, Mar 18th, 2011

Video-chatul si masajul erotic, singurele locuri de munca disponibile pentru studente

Share This
Tags

Aruncandu-ne ochii peste paginile unui ziar local, ajungem si la anunturile de angajari, le citim curiosi sa vedem cum se mai prezinta situatia locurilor de munca. Remarcam cu stupoare ca cele mai multe posturi vacante sunt pentru ” animatoare conferinte video” sau mai pe intelesul tuturor, video-chat si maseuza in domeniul erotic.

Si cum ne domina flerul jurnalistic, am sunat sa cerem si noi mai multe informatii despre postul vacant, informatii ce nu au putut fi oferite prin telefon, dar am obtinut o intalnire. Uite cum ne luam noi opincutele si pornim la drum. Ajungem la locul cu pricina, suntem intampinati de o domnisoara amabila, care ne cere buletinul la intrare in caz ca vine vreun control ceva, trecem si prin acest “filtru de securitate” si incepe mult asteptatul interviu, care in realitate este o prezentare a domeniului in care “urmeaza sa activam”. Domnisoara ne spune ca trebuie musai sa vorbim limba engleza, dar daca si stim franceza este bine, pentru ca site-urile sunt banate pe Romania. Dupa alte cateva discutii, aflam si ca vom primi un salariu bilunar, intre 800 si 1000 de euro si uite asa ne ia cu palpitatii. Cand intrebam cum se poate castiga atat de mult din asta, raspunsul e concis “cu cat esti dispusa sa faci mai multe, cu atat ai trafic mai mare si faci mai multe private-uri”. Pai pana aici totul bine, salariu super, conditiile bune, dar mai ramane o intrebare, ce anume inseamna “sa faci mai mult” si dupa asa o curiozitate, asa raspuns: “pai daca vrei poti folosi dildo si sunt multi care vor sa vada asta, sau bulele gheisha, care ii inebuneste pe francezi” . Dildo sau cum ii se mai spune “god”, bule gheisha, ce sunt astea, prajituri???? Si multumim tehnologiei si motoarelor de cautare, cu ajutorul carora ne-am iluminat nitel. Nu cred ca este cazul sa va dam o definitie pentru cei doi termeni, nu de alta, dar tinem la stomacul dumneavoastra si nu vrem sa va cauzam o indegestie, dar nici nu va lasam chiar asa neinformati cum am fost noi pana de curand si va spunem atat: dildo = un fel de jucarie erotica care imita perfect organul de reproducere masculin; bilele gheisha = cateva bile de dimenisuni relativ mici folosite pentru sexul anal.

Dupa ce am terminat “interviul”, am aflat intreaga descriere a jobului, am dat search, ne-am pus la punct cu informatiile privind noile “trenduri” in materie de sex. La masajul erotic situatia e putin diferita, in cazul in care nu ai mai lucrat in domeniu ti se ofera un scurt training, in urma caruia ar trebui sa acumulezi informatiile si tehnicile necesare pentru a le oferi clientilor tai momente de neuitat. Ti se spune din start ca sexul nu intra in descrierea postului, dar ce se intampla cu adevarat nu avem de unde sti, desi anumiti clienti a acestor saloane se lauda cu partide amoroase de neuitat. (Beatrice Corneanu)

Comentarii

comentariu

About the Author

-