Published On: vin, Mar 18th, 2011

Urmariti si retinuti

Share This
Tags

Poliţişti de la Poliţia oraşului Făurei i-au identificat şi reţinut pe batausii din Faurei,prespectiv P.A. (50 de ani) şi T.G. (49 de ani), ambii din comuna Cireşu, urmăriţi la nivel naţional,in urma scandalului de mari proportii in care au fost implicati, întrucât faţă de ei, Judecătoria Făurei a emis, la data de 11 martie a.c., mandate de arestare preventivă, în lipsă, pe o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cei doi au fost prezentaţi instanţei de judecată care a confirmat mandatele, fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila.

Totodata poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale i-au depistat şi reţinut, în Municipiul Brăila, şi pe ceilalţi urmăriţi în aceeaşi cauză, respectiv I.F. (29 de ani) şi T.V. (27 de ani), ambii domiciliaţi în comuna Ulmu.

Anterior, în ziua de 14 martie a.c., la orele 11.00, poliţişti de la Biroul Ordine Publică pentru Mediul Urban i-au depistat şi reţinut pe M.A. şi P.S., şi au fost prezentaţi instanţei de judecată, care a confirmat măsura arestării preventive, fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Brăila. (A.T)

Comentarii

comentariu

About the Author

-