Published On: mar, Mar 29th, 2011

Unii lideri ai PDL mulg deconcentratele de bani publici!

Share This
Tags

* despre afirmatia din titlu, deputatul PDL Viorel Balcan spune cu subinteles: “Cercetati! Cercetati si veti gasi! Daca nu cercetati…” *

Filiala braileana a PDL colcaie de manevre si doar mana de fier a conducerii centrale face ca grupurile de interese sa nu se incaiere in public. Zvonurile privind faptul ca unii lideri au intocmit liste cu firme de la care deconcentratele sa cumpere de la materiale de papetarie pana la servicii au fost confirmate de raspunsul pe care Balcan l-a dat unui reporter al Infobraila. “Cercetati! Cercetati si veti gasi!Daca nu cercetati…”, a spus cu subinteles Balcan. Mai mult, parlamentarul democrat –liberal a tinut sa ne atraga atentia asupra faptului ca el si deputatul Eugen Badalan nu sunt implicati in astfel de operatiuni. “Pe noi nu ne intereseaza asa ceva”, a spus Balcan.

Infobraila se afla in posesia unor informatii de prima mana despre anumite operatiuni financiare despre care lideri ai partidului spun ca au fost comandate si dirijate din interiorul PDL de catre persoane cu functii de conducere, informatii pe care le vom face publice in numerele noastre viitoare!

Pana atunci, trebuie sa remarcam ca filiala braileana se afla in pragul colapsului. Macinata de lupte interne provocate in special de dorinta lui Viorel Balcan de a candida la functia de primar, in ciuda evidentelor: sta groaznic in sondaje, iar Dumitriu nu este dispus sa treaca peste asta deorece un rezultat prost in alegeri il va costa cu siguranta scaunul de presedinte al filialei! Nu trebuie insa omis faptul ca incapatanarea PDL de a incerca sa sicaneze ziaristii si promovarea unui asa-zis “birou de presa”, arogant si incompetent, nu ii este de ajutor lui Balcan, pus si in neplacuta situatie de a incerca sa-si regleze singur relatiile cu presa, rezultatul fiind cunoscut!

Comentarii

comentariu

About the Author