Published On: mar, Mar 1st, 2011

Un parlamentar PDL de Galati a supravegheat personal scoaterea din sant a un TIR, la Insuratei

Share This
Tags

*consilierului PSD de Braila Doru Damian i se pare suspecta graba cu care parlamentarul, al carui nume nu l-a divulgat, a venit la fata locului sa se asigure ca TIR-ul isi continua drumul fara probleme

Consilierul municipal PSD de Braila Doru Damian nu da doi bani pe campania de presa din ultima perioada privind asa-zisele masuri de contracarare a coruptiei in vama si a traficului ilegal cu tigari. Damian  este sigur ca, de fapt, contrabanda cu tigari continua si lasa sa se inteleaga ca un transport suspect ar fi putut fi si cel al unui TIR care, in urma cu cateva zile, a derapat in apropiere de Insuratei, din cauza ghetii  si a blocat circulatia. Consilierul PSD a precizat ca, din informatiile pe care le are, la putin timp dupa incidentul rutier, un parlamentar PDL galatean a dat fuga la fata locului, ca sa se asigure ca TIR-ul este in buna stare si este repus pe sosea cu ajutorul unei macarale: “Constatam faptul ca in timp ce se fac arestarile baietilor care faceau contrabanda cu pachete de tigari, TIR-urile care contin pachete de sute de milioane de euro intra in continuare nestingherite in tara. Nu am date precise, dar daca dvs vreti sa verificati informatia, zilele trecute, un TIR a alunecat pe langa Insuratei intr-un sant si a venit imediat o macara cu un parlamentar de la Galati, care nu era PSD si care a stat acolo pana cand TIR-ul ala a fost pus pe roti si a plecat mai departe. Persoana care m-a informat n-a stiut sa-mi spuna cine era parlamentarul, insa era un membru PDL. Eu nu am avut posibilitatea de a verifica aceasta informatie, ca nu sunt de meserie…  (vorbeste Doru Damian, fost militian! -n.r.)

Problemele sunt mai complicate. Aceasta prosteala pentru prosti, cum spune Mircea Badea, nu face decat sa arunce cu praf in ochii nostri, pentru ca problemele reale de contrabanda nu se afla la cei 8-10 vamesi sau politisti de frontiera arestati la fiecare vama, ci la cei are fac contrabanda cu adevarat, cu TIR-ul, cu vaporul, cu garniturile de tren. Acolo sunt problemele reale. Astea sunt valuri de fum care sa acopere faptul ca a trecut foarte repede Ordonanta Guvernului care reduce concediul maternal, faptul ca parintii nostri s-au trezit cu pensiile scurtate pe niste norme, deci nu pe lege si contribuie toti la asigurarile de sanatate pentru toata suma, etc”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-