Published On: joi, Mar 17th, 2011

“Titi Tuciuriu” n-aduce bani la judet – VIDEO

Share This
Tags

* este declaratia presedintelui Consiliului Judetean Gheorghe Bunea Stancu * Bunea a mai spus ca politica lui Constantin Dumitriu, liderul PDL Braila, nu ajuta la nimic, in sensul ca daca pana acum Braila era pe primele locuri in repartizarea acestor sume , acum judetul nostru a ajuns “la coada vacii” dupa cum insusi liderul judetului s-a exprimat.

Presedintele Consiliului Judetean Gheorghe Bunea Stancu a criticat aspru “beneficiile” pe care Constantin Dumitriu ,liderul PDL Braila , le-a adus judetului , in urma repartizarii sumelor defalcate din taxa pe valoare adaugata pentru infrastructura din spatiile rurale. Astfel, presedintele CJ s-a declarat nemultumit de activitatea lui Dumitriu, aceasta fiind rasplatita cu aproximativ 16 miliarde de lei , in timp ce alte judete de marimea Brailei au primit si peste 200 de miliarde.

“Datorita eforurilor lui Constantin Dumitriu, Braila nu a reusit decat sa ia 16 miliarde, pe cand vecinii nostrii de la Ialomita care sunt aproape pe jumatea noastra au luat 77 miliarde, Mures 164 de miliarde, Tulcea 55 de miliarde , iar lista poate continua. Noi suntem la coada vacii, la egalitate cu Sibiul. Asta este politica pe care acest Titiu Tuciuriu o aduce la Braila , ca numai de belele avem parte.”

In ceea ce priveste baza sportiva, Brailei i-a revenit aproximativ 17 miliarde , foarte putin, dupa parerea presedintelui Consiliului Judetean.

“Tulcea a luat 58 de miliarde , Neamtul 43 de miliarde. Una peste alta, noi am luat 33 de miliarde si altii cu mult mai mult, gratie acestui “lobby” care il face domnul Titiu Tuciuriu la nivelul guvernului Romaniei, in sensul ca asa de mult suntem iubiti la Bucuresti, ca am ajuns sa nu ne mai dea nimic. Daca in perioadele anterioare eram in primele 5-6 judete, prin venirea acestui individ la Braila, am reusit sa demolam tot ceea ce am construit in atatia ani.”

Comentarii

comentariu

About the Author

-