Published On: lun, Mar 7th, 2011

Tentative de suicid in lant

Share This
Tags

* Serviciul de Ambulanta a lucrat la foc continuu, ca sa faca fata solicitarilor brailenilor prin apelul de urgenta la 112; patru astfel de solicitari in aceeasi zi

6 martie a fost una dintre cele mai “negre” zile ale lunii in curs atat pentru braileni, cat si pentru cei de la Serviciul de Ambulanta. Cauza: tentativele se suicid din ziua respectiva. Astfel, in jurul orelor 19:00, in comuna Tudor Vladimirescu, un barbat de 30 de ani isi pregatea strangul cu minutiozitate. Barbatul din Tudor Vladimirescu a fost gasit la el acasa perfect constient in urma tentativei de suicid prin spanzurare. A fost solicitat ajutorul prin apel de urgenta la 112. Serviciul de Ambulanta a ajuns la locul solicitarii si dupa ce i-a acordat braileanului primul ajutor, l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Judetean Braila.

Tot in jurul orelor 19:00, de data acesta un barbat de 33 de ani din Titcov a inghitit in jur de 10 pastile de Furosemid si Aspacardin, potrivit afirmatiilor unui agent de politie. Barbatul avea probleme psihice, avand la activ numeroase internari la Sfantul Pantelimon. Serviciul de Ambulanta a ajuns la fata locului, in urma solicitarii telefonice, si a acordat ingrijirile medicale necesare, dupa care a transportat si de aceasta data pacientul la UPU.

Pe de alta parte, in aceeasi zi, in jurul orelor 20:00, o femeie de 42 de ani, din Braila, a incercat sa isi puna capat zilelor ingerand mai multe produse medicamentoase. Femeia disparuse de acasa, in urma unui conflict familial, si fusese gasita de catre membrii familiei sale la o vecina. Se pare ca braileanca nu mai suporta tensiunea din mediul familial si a vrut sa se sinucida inghitind diferite medicamente. Insa familia a fost cea care i-a sarit in ajutor si a apelat numarul pentru urgente 112. In urma solicitarii facute, Serviciul de Ambulanta a ajuns la fata locului si a acordat femeii primul ajutor. Dupa ce i s-au acordat ingrijirile medicale de rigoare, braileanca a fost transportata la UPU a Spitalului Judetean Braila.

Mai mult decat atat, ceva mai tarziu, in jurul orelor 21:00, o tanara de 17 ani, din Braila, a incercat sa-si incheie socotelile cu viata. In urma tentativei de suicid, tanara prezenta: stare de somnolenta, palpitatii, ameteli, paloare. Familia a solicitat ajutor prin apel de urgenta la 112. Serviciul de Ambulanta a acordat si de data aceasta ingrijirile medicale necesare si primul ajutor, iar fata a fost transportata imediat de catre echipajul Serviciului de Ambulanta la UPU.

Comentarii

comentariu

About the Author

-