Published On: mar, Mar 22nd, 2011

Sicanare in trafic, soldata cu masina lovita

Share This
Tags

*pus pe harta, un brailean s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infractiunii de distrugere, si nu numai.Acesta s-a mai ales si cu dosar penal pentru port ilegal de arma alba si refuzul de a se supune recoltarii probelor biologice.
Un cetatean din orasul Ianca, a sesizat la Politie faptul ca, în timp ce se deplasa cu autoturismul sau, pe DN 2B, dinspre Mircea Voda spre Ianca, a fost sicanat in trafic de ocupantii unui autoturism, care, anterior, in urma unei altercatii in localitatea C.A.Rosetti, i-au lovit masina cu o bata.
Dupa sesizare, politistii au efectuat semnalul regulamentar de oprire in trafic a autoturismului in cauza, care circula pe strada Sarateni,din orasul Ianca, insa, acesta nu s-a conformat iar politistii au procedat la urmarirea acestuia pana in localitatea Sutesti, unde intr-o zona laturalnica au gasit masina abandonata.
La scurt timp, politistii l-au depistat, pe raza comunei, pe T.A., din orasul Faurei, conducatorul autoturismului abandonat, care a recunoscut ca masina ii apartine.
Deoarece emana zdravan miros de alcool, acesta a fost condus la Spitalul Faurei unde a refuzat sa se supună recoltarii probelor biologice pentru a i se stabili alcoolemia.
Din cercetarile desfasurate a reiesit faptul ca, in timp ce se aflau în localitatea C.A.Rosetti, judetul Buzau, partea vatamata a fost amenintata cu un cutit de T.A., care cu acelasi cutit i-a lovit masina. Pentru a evita un conflict, victima a demarat in tromba, dar a fost urmarit de T.A., împreună cu B.I., Z.G. şi M.M., care l-au ajuns din urma in orasul Ianca, B.I. coborand din masina cu o bata cu care i-a provocat avarii autoturismului.
“Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de distrugere, port ilegal de arma alba si refuzul de a se supune recoltarii probelor biologice”, au declarat surse din cadrul IPJ Braila.(Alina Tatu)

Comentarii

comentariu

About the Author

-