Published On: mar, Mar 15th, 2011

Se extinde Promenada Mall Braila

Share This
Tags

* cu o noua zona de entertaiment, unica pentru regiunea de sud-est

In varianta extinsa, Promenada Mall Braila devine principalul centru de shopping si entertainment din sud-estul Romaniei. Fondul de investitii New Europe Property Investment (NEPI) va dezvalui publicului, pe 1 aprilie 2011, primul proiect regional de retail din sud-estul tarii: extinderea centrului comercial Promenada Mall din cadrul parcului comercial European Retail Park Braila. Promenada Mall Braila devine, astfel, principalul centru de cumparaturi si divertisment din regiunea de sud-est a tarii si unul dintre cele mai mari proiecte regionale de retail de la nivel national.
Dezvoltarea centrului comercial include:  o zona dedicata de food&entertainment, un cinematograf cu zece sali dotat cu tehnologie 3D de ultima generatie, un spatiu de joaca pentru copii, pista de bowling, billiard, centre de sanatate si frumusete, precum si un patinoar permanent in interiorul mall-ului. Mai mult, galeria comerciala extinsa va numara peste 100 de magazine, la care se vor adauga numeroase alte optiuni de divertisment si de petrecere a timpului liber.
“Extinderea complexului comercial Promenada Mall Braila a fost gandita sub forma unui proiect unic pentru orasele Braila-Galati si imprejurimi, care va oferi locuitorilor din sase judete (Braila, Galati, Ialomita, Buzau, Vrancea si Tulcea) cea mai buna oferta de retail si divertisment din regiune”, a declarat Dragos Chirita, director de marketing Promenada Mall Braila.
“Promenada Mall Braila a convins deja publicul brailean, prin gama variata de produse oferite pana acum – de la imbracaminte, cosmetice si bijuterii, pana la mobilier, electrice si electrocasnice – si a devenit cunoscut pe piata romaneasca drept unul dintre primele 10 centre comerciale din afara Bucurestiului. Prin extinderea mall-ului, intentionam sa ducem experienta shopping-ului la urmatorul nivel si sa oferim celor aproximativ 1 milion de locuitori din regiune paleta completa de produse si servicii – fie ca vorbim despre cumparaturi, gastronomie sau divertisment”, a declarat Tiberiu Smaranda, reprezentant NEPI Investment Management.
Promenada Mall Braila va fi singurul centru comercial din afara Bucurestiului dotat cu patinoar interior permanent. Cu o suprafata de 450 m.p., patinoarul va beneficia de o pozitionare privilegiata pe galeria centrului comercial si va gazdui periodic promotii speciale, concursuri si evenimente. Totodata, centrul comercial va pune la dispozitia clientilor personal specializat care va oferi tuturor vizitatorilor interesati instruire pentru initierea sau perfectionarea in domeniul patinajului si al hocheiului. alte optiuni de divertisment oferite de Promenada Mall Braila vor include o pista de bowling ultra-performanta, precum si un spatiu special amenajat cu 12 mese de billiard. Totodata, Promenada Mall Braila va gazdui cel mai mare complex cinematografic cu tehnologie 3D din sud-estul tarii, construit in parteneriat cu Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrala si de Est. Cinematograful dispune de 10 sali de cinema in care vizitatorii mall-ului vor putea testa si experimenta tehnologia 3D de ultima generatie. La randul sau, zona de restaurante va oferi vizitatorilor posibilitatea de a alege intre o varietate de bucatarii – traditionale sau cu specific international – precum si menu-uri de tip fast-food, produse de patiserie, cofetarie sau gelaterie.
Proiectul de extindere apartine unui program vast de dezvoltare derulat de New Europe Property Investments, fondul de investitii care detine parcul comercial European Retail Park Braila, din care face parte si centrul comercial Promenada Mall.

Despre European Retail Park Braila:

European Retail Park este cel mai mare proiect regional de retail din sud-estul Romaniei, cu o zona totala de acoperire de peste 1 milion de persoane. Centrul comercial este aplasat pe o suprafata totala de aproximativ 126.000 m.p., avand o suprafata construita de aproximativ 70.000 m.p. Centrul comercial Promenada Mall Braila reprezinta componenta principala a parcului comercial European Retail Park Braila, alaturi de alti trei mari operatori: altex, Carrefour si Bricostore. European Retail Park Braila este amplasat pe Drumul European 577, la 10 minute de centrul orasului Braila si la 15 minute distanta de Galati.

Despre Promenada Mall Braila:

Promenada Mall Braila se integreaza perfect in peisajul oraselor Braila-Galati si din imprejurimi, fiind locul unde tinerii, familiile si oamenii de afaceri deopotriva pot socializa, isi pot petrece timpul liber, bucurandu-se de o pauza de la rutina zilnica. Reunind o mare varietate de marci de imbracaminte de prim rang, diferite optiuni de divertisment, restaurante si alte servicii, Promenada a fost creata pentru a veni in intampinarea preferintelor tuturor celor ce cauta un loc pentru relaxare si buna-dispozitie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-