Published On: sâm, Mar 5th, 2011

Săgeata Năvodari – CF Braila 3-1 (2-1)

Share This
Tags

In debutul returului Ligii a II-a de fotbal, jucatorii CF Braila au dat replica, la Navodari, celor de la Sageata. Victoria a revenit echipei gazda cu rezultatul de 3-1 la pauza 2-1 ca urmare a diferentei de valoare a jucatorilor din cele doua echipe. Scorul a fost deschis destul de repede, in minutul 8, cand jucatorul gazdelor, Jianu, a fructificat o pasa primita de la colegul sau Chitu. Diferenta de scor a venit dupa alte 5 minute, cand Chitu a marcat cu capul, o lovitura de la coltul terenului. Reducerea de scor a avut loc in min. 35 cand braileanul Necoara a transformat o lovitura libera de la 11 m. Ultimul gol al gazdelor a fost realizat de Vezan (min. 48) cu un sut puternic de la 30 m.

Brigada de arbitri formata din Neagu Ionut Catalin (Poenari), Ionescu Adrian (Targoviste) si Gomoescu Elena (Bucuresti) a condus formatiile: Săgeata: Fl.Olteanu (cpt.) – Bold, C. Dinu, Fl. Popa, Al. Vlad – Dilbea, Olah, Vezan, M. Gheorghe – Fl. Chitu, Jianu. Rezerve: Gordin – A. Borostean, Turcu, Val. Apostol, Itu, Samata, Gheara. Antrenor: Aurel Sunda.

CF Braila: Gavrilas – Punga, D. Ignat, Ciortea, Necoara – Gheti, Mihai Gheorghe, Ndingwe, Bosoi (cpt) – Boghitoi, Tarec. Rezerve: A. Ilie – Balaban, Botea, B. Dumitru, Costache, A. Petrescu, Olenic. Antrenor: Daniel Timofte.

In etapa urmatoare CF Braila primeste vizita Gloriei din Buzau.

Comentarii

comentariu

About the Author

-