Published On: mar, Mar 8th, 2011

Protest organizat de uniunile judetene ale confederatiilor si sindicatelor din Braila

Share This
Tags

Miercuri, 09 martie a.c., orele 13:00 – 15:30, in Piata Independentei din Braila, va avea loc o manifestare de protest, organizata de uniunile judetene ale confederatiilor si sindicatelor din Braila ( Uniunea Jud. CNSLR Fratia, Uniunea Jud. BNS Braila,  Uniunea Jud. CSDR Braila si Cartel Alfa Braila ).
Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila va asigura masurile de ordine publica pe timpul pichetarii ce se va desfasura in Piata Independentei, din Braila.

“Jandarmeria Braila face un apel catre participanti, precum si catre cetatenii care se vor afla in zona manifestarii, sa adopte un comportament civilizat, sa respecte prevederile legilor in vigoare, pentru mentinerea unui climat normal de ordine publica. Conform legii, libertatea cetatenilor de a-si exprima opiniile sociale sau de alta natura, de a organiza mitinguri, demonstratii, procesiuni si orice alte intruniri si de a participa la acestea este garantata prin lege, insa asemenea activitati se pot realiza numai in mod pasnic. Participantii sunt obligati sa respecte recomandarile facute de organizatorii adunarilor publice si sa paraseasca imediat adunarile publice sau locul unde acestea se desfasoara, cand au fost somati de catre organizatori, imputernicitii acestora sau de fortele de ordine, sa nu participe la aceste actiuni in stare de ebrietate, sa nu consume si sa nu distribuie bauturi alcoolice”, au declarat surse oficiale ale Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Braila.

La aceasta misiune, alaturi de jandarmi vor fi lucratori de la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Braila si din cadrul Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-