Published On: vin, Mar 25th, 2011

Piticule, nici nu stii cat de mic incepi sa fii!

Share This
Tags

Deputatul PDL de Braila Viorel Balcan este genul de om care merge cu prietenii si cu sotiile la un gratar, discuta vrute si nevrute la un pahar de vorba, asculta destainuirile acestora cu privire la istorioare mai mult sau mai putin deocheate, mai mult sau mai putin compromitatoare care, intre amici, starnesc rasul, le tine minte si apoi, la momentul potrivit, le da publicitatii, daca interesul sau de moment este sa-l distruga mediatic pe cel in cauza. Balcan este genul care, dupa ce a facut de rahat, in acest fel, un om de care-l leaga o prietenie veche de 25 de ani, se mira  ca acesta s-a suparat si n-a inteles ca asa-i in politica, terfelesti omul in spatiul public, fiindca este adversar politic si apoi, mergi cu el din nou la gratar sau la vanatoare, ca doar sunteti prieteni, ce dracu’!

Piticu este genul de om care, dupa le ia unora banii pe linie politica si-si face un rost pe linie personala, se supara ca acestia incep sa considere ca l-au cumparat cu totul si se comporta ca atare, adica ii iau intai locul din parcare, apoi biroul si apoi sediul cu totul si-i cer si sa faca si ciocu mic, fiindca nu mai este demult o voce importanta in partid.    

Piticu este omul care dupa ce azi zice de Dumitriu ca este un neavenit si ca nu va accepta in ruptul capului sa vina la PDL, daca Titiu va fi adus presedinte judetean, isi schimba opinia peste noapte si oficial, devine cel mai mare sustinator al lui Dumitriu. Ce face neoficial Balcan, cand e vorba de Dumitriu, va povestim in zilele urmatoare.

Balcan este genul de om ce scuipa pe guvernarea locala PSD si face degetele cruce de cate ori vorbeste de PSD, dar da navala cand e vorba despre deszapezirea municipiului-rosu, fiindca, dupa cum stim cu totii, banii n-au culoare si nici miros. Balcan e omul care, intrebat direct, in conferinta de presa, daca utilajele lui au lucrat la deszapezire in iarna ce a trecut, a zis ca nu, iar in particular, ne-a spus ca da, dar nu-i nevoie sa stie toata lumea.

Acestea fiind zise, iar multe altele nefiind inca zise, putem spune ca stim exact cine este Balcan si la ce ne putem astepta de la el. Cand credeam ca nu se poate sa ne mai mire ceva la Piticu, iata totusi ca ne-a produs o surpriza. Mai nou, Balcan e omul care, dupa ce ne-a cerut o intalnire in oras si a fost refuzat, in ideea ca daca are ceva sa ne spuna, n-are decat sa vina el la Infobraila, dupa ce a venit si ne-a rugat cu cerul si cu pamantul sa nu-l mai criticam, dupa ce s-a jurat pe rosu…pardon, pe portocaliu ca el n-a facut nimic impotriva noastra si n-a facut niciodata presiuni pentru a ne evacua din sediu, ci doar a dat telefoane ca sa se intereseze de ce am fost primiti ca si chiriasi, dupa ce si-a declarat prietenia vesnica si disponibilitatea de a da din casa ( ne referim la casa partidului, nu la altceva) diverse despre Dumitriu, in schimbul blocarii oricaror articole critice la adresa sa, de cum a iesit din sediu, a facut (din nou) presiuni, pentru ca Infobraila sa fie data afara din sediu. Piticule, nu ca am fi crezut vreo iota din declaratiile tale de bune intentii, dar chiar sa incerci sa ne arunci in strada de cum ai iesit de pe poarta noastra?!    

Comentarii

comentariu

About the Author

-