Published On: mie, Mar 16th, 2011

Peniteciarul Brăila angajează medici

Share This
Tags

* concursul se va desfaşura în luna aprilie

Ministerul Justiţiei, prin  Administraţia Naţională a Penitenciarelor, scoate la concurs  un număr de 36 de posturi de medici şi farmacişti. Penitenciarul Brăila are vacante doua posturi de medici specialişti medicină generală/medicină de familie, iar tematica şi bibliografia de concurs pot fi accesate pe site-ul Ministerului Sănătăţii, www.ms.ro (tematici).

 „Înscrierile la concurs se fac în termen de 15 zile calendaristice de la apariţia acestui anunţ, iar concursul se organizează după 30 de zile de la publicarea în Revista “Viaţa Medicală”- nr. 10 din 11.03.2011. Cuantumul taxei de concurs este de 250 RON.

Informaţii despre conţinutul dosarului de înscriere se pot  obţine accesând site-ul www.anp-just.ro  secţiunea „posturi vacante” sau la sediul Penitenciarului Brăila, din strada Carantina nr. 4A,  telefon: 0239/619.314 sau 0239/619.315  - int. 115.

Dosarele de candidat  pot fi depuse la sediul  Penitenciarului Brăila,  până la data de 26.03.2011.  Data şi locul desfăşurării concursului vor fi anunţate ulterior prin intermediul lucrătorilor din cadrul Biroului resurse umane. Anterior desfăşurării concursului, candidaţii vor susţine o testare  psihologică, cu caracter eliminatoriu, evaluată cu ”admis/respins” ” , se precizează într-un comunicat dat publicităţii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-