Published On: vin, Mar 18th, 2011

Pe Stancu il deranjeaza ca Dumitriu si Boboc “isi trimit bezele prin mass media”

Share This
Tags

* seful PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, este iritat ca aliatul sau politic, Catalin Boboc, ii da intr-una cu “prietenul meu, domnul Dumitriu”, cand vorbeste despre seful partidului caruia ii fac opozitie

Pe presedintele PSD Braila Gheorghe Bunea Stancu, il pune pe ganduri schimbul constant de amabilitati intre seful PDL local, Constatin Dumitru si liderul oficial al liberalilor braileni Catalin Boboc – spunem “oficial”, fiindca nu este si liderul real al PNL Braila. Stancu este deranjat de faptul ca Boboc, care, teoretic, ar trebui sa fie alaturi de PSD, dat fiind ca PSD si PNL sunt membri ai unei aliante, vorbeste sistematic despre seful PDL care este, deocamdata, adversarul politic al social-democratilor si liberalilor, ca despre “prietenul meu, domnul Dumitriu”, iar celalalt ii raspunde cu “prietenul meu, domnul Boboc”. Seful PSD a  declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca are mari dubii cu privire la viitorul aliantei USL:

“E relatia lor, in ceea ce ne priveste avem alte interese si eu v-am spus, in ceea ce priveste USL-ul asta, sa dea Dumnezeu sa mearga, dar eu i-am pus eticheta de la inceput. Sunt prea multe orgolii, unii au procentele pe care le au si vor, daca se poate, sa fie si primar si presedinte de consiliu judetean. Probabil ca astazi ne vom intalni cu USL-ul sa discutam protocolul, pentru ca atata timp cat in ziare apar fel de fel de comentarii, isi trimit bezele prin mass media si nu se ia atitudine in ceea ce priveste declaratiile lui paranoicu’ asta de Tuciuriu ( Constantin Dumitriu, seful PDL Braila –n.r.), atunci avem o problema cu toti. Interesul nostru, al social-democratilor, este daca putem sa candidam pe liste separate, ca atunci se vede puterea partidului. Ca este exact ca atunci cand ai doi cai la o caruta, unul trage si celalalt se face ca trage.

Noi o sa discutam astazi protocolul, o sa ne vedem de treburile noastre, suntem in pline alegeri in zona rurala, iar pe 25 martie va veni domnul Ponta la Conferinta Municipala largita. Revenind la subiect, este foarte greu sa te scarpini cu mana altuia intr-o campanie electorala. Atunci e vorba de bani, e vorba de liste, e vorba de implicare a oamenilor, de organizare, sunt multe de discutat, de aceea, poate si dansii, din ce am inteles eu la inceputul discutiilor noastre, erau de acord cu listele separate. La nivel central vom vedea cum vom semna, dar incercam sa ne pastram interesul partidului propriu si PNL-ul si noi si dupa aceea ne putem uni fara niciun fel de problema. Stiti vorba aia, ca in politica 1 si cu 1 nu fac 2, fac mai putin. Eu am spus de inceput ca este prea devreme, a fost prea devreme aceasta asociere, este o greseala politica, din punctul meu de vedere, parerea mea este ca n-a facut decat sa multumeasca pe cei care ne conduc partidele, luandu-si fiecare partea lui, unul prim ministru, altul, presedinte, iar prostii… au ramas caii aia care trag caruta”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-