Published On: mar, Mar 29th, 2011

PDL Braila se fereste de Infobraila, ca dracu de tamaie!

Share This
Tags

Biroul de presa al PDL Braila are mari probleme in a raspunde prompt si fara sa-si dea singur la gioale, la informatiile mai mult decat periculoase pentru imaginea organizatiei, aparute in ultima perioada in Infobraila. Dupa cum am aflat pe surse, persoana cu ideea acreditarii ziaristilor – cum se numesc aia cu idei?- Manina David, a fost eliberata din functie, infantilii ramasi nu prea stiu cu ce se manaca PR-ul, iar seful oficial al Biroului de presa nu mai are curajul sa conceapa si nici sa scrie nimic, dupa ultimele gafe de conceptie si de gramatica, despre care noi am  mai vorbit. Din informatiile noastre, Piticu’ face spume, da zilnic telefoane sa fim dati afara din sediul pe care-l ocupam cu chirie si cere imperativ ca partidul sa-l apere, prin drepturi la replica taioase. De ce l-ar apara partidul, cand el isi barfeste pe la colturi colegii si chiar sefii politici, cand se declara gata sa dea din casa informatii compromitatoare despre acestia, numai sa fie lasat in pace el, cand face de luni de zile declaratii politice care compromit partidul si manevre de culise care-l compromit pe seful PDL Braila, Constantin Dumitriu?! Numai el stie!

Si daca tot veni vorba de drept la replica, va dam o sugestie, gratis: asteptati pana se sfarseste serialul cu Balcan, ca nu-i atat de lung precum “Tanar si nelinistit” si raspundeti atunci pentru toate, la gramada, ca nici noi nu putem publica un serial de drepturi la replica!

Cert e ca democrat-liberalii braileni sunt intr-o degringolada imagistica, ca sa-i spunem asa ( cacofonia nu este intamplatoare), fiindca pana acum s-au tot luat dupa asa-zise specialiste in mass media care i-au bagat in rahat de cacao pana la gat, iar acum, cand au inteles ca alea-s prastie, nu au pe niciunul care sa le dea un sfat care sa faca mai mult decat o ceapa degerata. Ca atare, au interupt sirul conferintelor de presa saptamanale, pana fac rost de toate acreditarile, ca sa nu se faca Titiu de rusine, ca nu poate convinge niste amarati de ziaristi sa-i ceara voie sa vina la PDL si sa-i puna intrebari – si nici n-are c…e sa-i dea afara, daca vin fara acreditare – dar si preventiv, ca aia, acreditati sau nu, care vin, sa nu Ie puna intrebari stanjenitoare. Par exemplu, sa nu vina iar vreunul sa-l intrebe pe Dumitriu unde locuieste pana la urma, in Braila sau in Galati, el sa se declare calomniat si sa-i ceara respectivului sa-si masoare cuvintele, iar ala, nebun, sa-i masoare lui lungul nasului, ca lui Pinocchio si sa-l urmareasca vreo cateva seri, cand pleaca la culcare, daca nu cumva iese din oras pe soseaua-dig, catre Galati si apoi sa dea publicitatii pozele si filmulete rezultate in urma monitorizarii “braileanului”.

Interesant este insa ca, mai nou, reprezentantii PDL cu functii in deconcentrate fac conferinte de presa la care nu ne invita – poate pentru ca nu le-am dus acreditare?! Cu ce v-am gresit, domnu’ consilier Mitrofan, ca nu v-am facut nimic! Inca…

Nu de alta, dar daca nu ne mai chemati la conferintele de presa PDL-iste, ca sa obtinem informatii oficiale, le folosim pe-alea neoficiale, ca ceva trebuie sa scriem si noi la ziar, nu? Si credeti-ne, preferati sa scriem din alea oficiale, ca-s mai putin dureroase!

Comentarii

comentariu

About the Author

-