Published On: vin, Mar 25th, 2011

Nu am de ce sa te iert, Catalin Boboc! Esti “nevinovat”.

Share This
Tags

La putina vreme dupa ce Infobraila a decis, intr-o actiune fara precedent in ultimii ani, sa arate publicului adevarata fata a unor politicieni, am primit numeroase telefoane de la mai multi membri PNL care, desi recunosteau ca presedintele lor a gresit si merita tras de urechi, sugerau indulcirea dezvaluirilor pe motiv ca “este atacat partidul”. Am ramas siderat de motivul invocat. Catalin Boboc este presedintele partidului, nu femeia de serviciu de acolo. Cum sa invoci un astfel de motiv, cand se presupune ca partidul l-a pus in fruntea lui?! Sa intelegem din asta ca zvonurile privind faptul ca Boboc nu ar fi castigat alegerile, daca nu ar fi candidat de fiecare data singur sunt adevarate?
Cei care mi-au telefonat ar trebui sa stie ca PNL Braila trece printr-o criza de identitate tocmai pentru ca a disparut competitia si a fost promovat blatul. Au uitat cum au suntat-o pe Diana Tusa la alegerile de la Facultatea de Inginerie? A reusit sa se califice pentru candidatura la Parlament doar datorita caracterului de fier al unor primari PNL. Nu acelasi lucru s-a intamplat in cazul Simonei Draghincescu. Ea a fost furata pe fata la alegerile de la Casa Tineretului, la indicatiile pretioase ale unora si a parasit apoi partidul pentru care era in stare sa-si dea si sufletul. Cum la fel s-a intamplat si cu Giorgiu Coman, care a crezut ca poate castiga corect, facandu-si campanie electorala in interiorul partidului.
Si Cibu a fost umilit si determinat sa nu mai candideze. L-am vazut pe Cibu cu lacrimi in ochi scriindu-si demisia. L-am vazut pe Cibu adunandu-si intr-o sacosica lucrurile personale si pregatindu-se sa paraseasca partidul. Cine l-a determinat sa faca asta? Cei care ma suna astazi sa-l iert pe Boboc! Nu au avut mila fata de numele grele ale partidului si ma suna pentru un putoi care a nu a candidat pe bune niciodata in viata lui!
PNL ar vrea sa ajunga la forma maxima din 2004, cand o echipa de campanie fabuloasa l-a facut pe Cibu primar si a reusit sa trimita un parlamentar in Camera Deputatilor, chiar daca avea pozitia a doua in ADA, dar nu va reusi cu un presedinte ca Boboc. Ceea ce s-a intamplat dupa acel excelent an arata ca ultimul presedinte liberal pe care l-a avut PNL Braila a fost Dan Sabau. De atunci, liberalii s-au tocit in lupte interne, specializandu-se intr-o canibalizare de neimaginat. Au aruncat la gunoi nume de rezonanta, un exemplu fiind Vasile Datcu, dar lista este mult mai lunga! Si acum cer sa le fie protejata imaginea, mai sifonata decat un cearceaf dintr-un hotel care inchiriaza camere cu ora!
Promovand noncombatul si blatul, PNL a ajuns sa aiba un presedinte care nu se sinchiseste sa se intalneasca cu adversarii politici si sa “discute” o eventuala alianta impotriva propriilor parteneri. In conditiile astea, cum sa sustii ca Boboc a comis o greseala si sa ceri sa fie iertat?! L-ati transformat intr-o marioneta si acum va mirati ca i se vad sforile?!

Comentarii

comentariu

About the Author