Published On: lun, Mar 21st, 2011

Nici n-au devenit bine aliati, ca liberalul Boboc a devenit persona non grata pentru PSD

Share This
Tags

* social-democratii locali n-au nicio tragere de inima sa perfecteze oficial alianta cu liberalii, in conditiile in care presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, isi trambiteaza peste tot prietenia cu adversarul sau politic, presedintele PDL Constantin Dumitriu

Liderii PSD Braila sunt, pe zi ce trece, mai putin dornici se devina aliati cu acte-n regula cu liberalii locali. Social-democratii au fost deranjati, initial, de modul in care aliatul lor, liberalul Catalin Boboc, schimba sistematic amabilitati cu dusmanul politic comun, liderul PDL Constantin Dumitriu, pe care, macar de fatada, ar trebui sa-l critice, daca tot sunt opozitie. Mai apoi, liderii PSD au aflat ca Boboc negociaza cu Dumitriu, printre altele, prin carciumi, o posibila alianta intre cele doua partide, avandu-l ca inamic comun pe seful social-democratilor, Gheorghe Bunea Stancu. Acestuia din urma nu i-au trebuit decat cateva luni de colaborare sa se convinga ca Boboc nu este omul cu care sa faci o intelegere, fie ea pe fata, fie una secreta si ca in cazul acestuia, cuvantul dat, sau strangerea de mana care pecetluieste o intelegre intre oameni de onoare, nu au valoare.

Acestea sunt motivele pentru care liderii PSD nu mai au incredere in Boboc si nu mai cred ca membrii Aliantei USL vor functiona ca o echipa, in perioada ce urmeaza, pana la alegeri.   

In ceea ce-l priveste, presedintele PNL Braila, Catalin Boboc vine cu o varianta cosmetizata, pentru presa, ca explicatie pentru intarzierea semnarii protocolului si spune ca se incearca indepartarea posibilelor divergente intre PSD, PNL si PC in privinta functiilor. “Am discutat diferite subiecte, urmand de a face si formalitatea asta, de a semna protocolul, dupa ce vom fi transat toate eventualele probleme care ar putea sa apara si care ar putea sa duca la tot soiul de divergente”, a spus Boboc intr-o conferinta de presa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-