Published On: mar, Mar 22nd, 2011

Munitie de razboi in Maxineni si pe DN23

Share This
Tags

* locuitorii acestor zone au fost surprinsi de prezenta celor doua proiectile, anuntand Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta

In zona localitatii Maxineni dar si pe DN23 locuitorii au gasit doua proiectile de calibrul 76 mm respectiv 100mm. Cele doua obuze ,au fost descoperite in timp ce satenii se ocupau de munca campului. Temandu-se de o posibila explozie acestia au anuntat autoritatile, care pe data de 21.03, au executat cele doua misiuni de asanare  a terenului de munitie.

Un nou proiectil a fost descoperit pe islazul  localitatii Muchea de catre Marin Maraie care a anuntat lucratorii inspectoratului de politie din comuna Silistea. Echipa pirotehnica a inspectoratului a ridicat acest proiectil pe care la depozitat in vederea distrugerii in poligonul de specialitate impreuna cu celelalte elemente aflate in depozitul inspectoratului.

Inspectoratul pentru situatii de urgenta, se declara multumit de reactiile avute de sateni, spunand ca este  bine ca atunci cand intampinam astfel de situatii sa apelam de urgenta la organele de politie  si sa nu  incercam noi o dezamorsare a acestora. Ideal este ca aceste munitii sa nu fie miscate, aruncate in foc, taiate, sau demontate .  (Beatrice Corneanu)

Comentarii

comentariu

About the Author

-