Published On: Soare, Mar 20th, 2011

Linia intai de la PNL este varza. Si aia murata!

Share This
Tags

Informatiile din anturajul liderului PNL Crin Antonescu arata clar ca Boboc si restul gradinitei (Radulescu, vice la CJ si Danaila, vice la Primarie) nu folosesc partidului, dimpotriva. Impinsi in linia intai a liberalilor braileni, cei trei sunt mult mai slabi decat si-a inchipuit cineva vreodata, prin cineva intelegandu-se si persoanele care i-au sprijinit pentru a ajunge aici! Este evident ca oricare dintre ei, dar mai ales Boboc, nu ar fi castigat o competie pe bune, iar faptul ca pana acum Boboc a castigat doar cand a candidat singur este un argument solid.

Cu Boboc in frunte, PNL pierde teren masiv, sondajele aratand la ora aceasta ca la Braila liberalii nu au mai mult de 6-7 procente! Procentele din sondaje sunt un motiv de ingrijorare pentru liderii PNL de la centru, care iau deja serios in calcul sa-l readuca pe Cibu, in incercarea de a salva filiala de la un dezastru la alegerile locale. Boboc a aflat si el de incercarile de recuperare a lui Cibu si, de fatada, a declarat ca Cibu ar putea reveni. Mai mult, ca sa arate ca este independent, trambiteaza pe la toate colturile de masa ca pe el nu-l dirijeaza nimeni si ca “astia batrani vor muri inaintea noastra”. Cam pe asta se bazeaza strategia politica a bobocului liberal, motiv pentru care in propriul partid se da sef la gradinita lui, ca si cum ar fi sef la TNL! In rest, este un frumos balon de sapun, care se teme sa se confrunte direct atat cu adversarii politici, cu care el insusi recunoste ca este prieten, dar si cu partenerii sai. Nu este departe ziua in care reporterii Infobraila s-au amuzat copios pe seama lui Catalin Boboc, care suna disperat sa nu intre stirea in care el il ironiza pe Bunea Stancu ca va face podul doar pe spate, chiar daca declaratia fusese filmata pe fata cu doar cateva minute inainte. Cam atat a durat barbatia lui Boboc!

La fel de barbat s-a aratat Boboc si cand i-a rugat pe reporterii Infobraila sa-l determine pe Cibu sa-l atace pe Simionescu pentru ca sondajele sa-l aduca pe el, Boboc, foarte aprope de actualul primar si astfel sa se puna problema in USL pentru sustinerea unei candidaturi a PNL la aceasta functie. Cand a fost trimis la plimbare de Infobraila, Boboc a adus ca argument faptul ca la negocierile de la Bucuresti va sta, impreuna cu Radu Stroe, fata in fata cu Dragnea si Bunea si ca este posibil sa obtina candidatura la functia de primar, pe motiv ca Dragnea nu-l simpatizeaza pe Bunea si ca ar putea sa mizeze cumva pe non-combat-ul acestuia. Rationamentul lui Boboc arata cat de bun este. Cat de prost sa fii sa crezi ca Dragnea, care intradevar nu-l prea simpatizeaza pe Bunea, si-ar trada partidul pentru unul ca Boboc sau Stroe! Prin urmare, este posibil ca Boboc a rugat mai multi reporteri sa-l determine pe Cibu sa-l atace pe Simionescu si PSD, lucru care s-a si intamplat la singura conferinta de presa de anul acesta tinuta de filiala braileana a UNPR!

Presedintele oficial al PNL crede ca a capatat arta negocierii, siretenia, persuasiunea si credibilitatea celor care l-au sustinut sa ajunga unde este din punct de vedere politic, dar nu este asa! Curand, vom da publicitatii o inregistrare a unei discutii intre Catalin Boboc si alte trei persoane (barbati, ca sa elimin posibilele scenarii), in care marele barbat se dovedeste dispus sa negocieze pe marginea unei alte aliante decat cea din care oficial face parte!

Comentarii

comentariu

About the Author