Published On: mar, Mar 22nd, 2011

Intrecere sportiva intre liceele din Braila

Share This
Tags

* la sfarsitul lunii martie se incheie a doua etapa din competitia sportiva “Cupa Liceelor”

Incepand cu data de 2 martie pana pe data de 16 ale aceleasi luni sala de sport a Liceului Teoretic “Nicolae Iorga” a gazduit campionatul de volei pentru fete, pe locul intai clasandu-se Liceul Teoretic “M. Sebastian” indrumat de profesorul Barbu Nicolae, pe locul doi se afla Liceul Teoretic “P. Cerna” aflat sub indrumarea profesorului Neta Marian si pe locul trei Colegiul National “Gh. M. Murgoci” avand ca antrenoare pe doamna profesoara Preda Elena. La sectiunea volei baieti meciurile au fost disputate pe terenul salii de sport a Colegiului National “Gh, M. Murgoci”. Pe primul loc a fost echipa liceului “Gh. M. Murgoci” aflata sub indrumarea doamnei Preda Elena, pe locul doi s-au clasat elevii liceului “N. Iorga” condusi de prof, Dragan Elena si pe locul trei elevii liceului “P. Cerna” condusi de prof Bujor Nicoleta. La sectiunea baschet baieti pe primul loc au fost elevii Colegiului “N. Balcescu”, pe locul doi cei ai liceului “N. Iorga” si pe trei elevii liceului “Gh. M. Murgoci”.

Un alt eveniment sportiv se va desfasura pe data de 31 martie la sala de sport a Grupului Scolar “A. Saligny”, unde va avea loc competitia de handbal la care vor participa cinci echipe.

Echipele castigatoare au fost premiate de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila cu diplome, cupe si materiale sportive. (Beatrice Corneanu)

Comentarii

comentariu

About the Author

-