Published On: mar, Mar 22nd, 2011

Gafa dupa gafa la PDL!

Share This
Tags

* incercand s-o dreaga, PDL da un comunicat care arata cum poate fi manipulat propriul presedinte

Recent, Infobraila a intrat in posesia unui document redactat la sediul si de catre stafful PDL, practic un raspuns cu privire la validarea mandatelor oamenilor de casa ai lui Dumitriu. Documentul cu nr. 52 din 2011 arata ca supleantii listei de consilieri judeteni si-au vazut visul cu ochii si au ajuns in pozitia multvisata, dar si felul in care cei care erau inaintea lor pe lista le-au facut loc. Din documentul cu pricina am aflat ca “Rosioru Eugen a refuzat a solicitat in scris refuzul de a deveni consilier judetean la Consiliul Judetean Braila din motive personale”. Si Beliciu Gheorghe “a solicitat in scris refuzul de a deveni consilier judetean”, insa Gabriel Ciochina l-a depasit: “prin declaratie proprie refuza la pozitia de consilier judetean datorita incompatibilitatii cu functia pe care o detine”. Se pare ca pozitia despre care vorbesc Dumitriu si Radu in documentul respectiv nu este agreata nu numai de barbati, dar si de catre femei. Ce altceva s-ar putea intelege din urmatoarele: “Doamna Andreescu Nicoleta Denisa prin declaratie proprie refuza la pozitia de consilier judetean datorita incompatibilitatii cu functia de functionar public pe care o detine”.
Realizand gafa pe care au facut-o, baietii si fetele care se ocupa de imaginea PDL s-au gandit s-o dreaga sugerandu-i presedintelui Constantin Dumitriu sa accepte ca “vinovatul”, secretarul general adjunct Catalin Gorgovan, sa-si puna o galeata de… cenusa in cap si sa se predea la Infobraila ca fiind singur raspunzator pentru cele intamplate. Incercand sa repare gafa facuta, PDL face o alta, de data aceasta una majora! In comunicatul trimis de Gorgovan se incearca acreditarea ideii ca a fost o greseala gramaticala repetata, prin inlocuirea “unor cuvinte din text – renunta inlocuit cu refuza”, lucru perfect posibil la PDL, care si-a lasat “comunicarea” la mana uneia ca Manina David, omul de casa al transfugului PSD, actualul deputat PDL Viorel Balcan. Comunicatul de presa releva si altceva: faptul ca primii doi oameni din partid, Dumitriu, presedinte, si Radu, secretar general, pot fi manipulati si manevrati grosolan prin inlocuirea primilor pagini ale unui document, din original pastrandu-se doar ultima parte, cea cu semnaturile. “Dupa modificarile facute in text s-a listat pagina nr. 1, iar pagina nr. 2 a ramas neschimbata, pagina pe care erau semnaturile in original a domnului presedinte Constantin Dumitriu si a secretarului general Silviu Radu. Ulterior acestei spete, documentul a fost introdus in mapa de corespondenta si inaintat CJ Braila”, scrie negru pe alb in comunicatul PDL remis redactiei noastre astazi.
Practic, comunicatul de astazi arata clar ca Dumitriu poate fi manevrat de proprii oameni, in ultimele doua zile el fiind atacat mai mult din interior decat de catre inamicii politici traditionali. O posibila explicatie pentru ceea ce se intampla la PDL este faptul ca asa-zisul Birou de Presa, cativa copii nevinovati manipulati grosolan de Manina, incearca sa-l puna pe presedinte in situatii delicate. Orice persoana initiata poate observa lesne ca “greselile” lui Dumitriu au un traseu bine determinat, care include o ziarista casnica, un ziar cu tiraj confidential si un politician din interiorul PDL, mai nou un obisnuit al unui cabinet din “Casa Alba”.
Daca Dumitriu nu ia masuri, se va face de ras, pentru ca una este sa se spuna ca s-au gresit cateva cuvinte (desi de la un partid aflat la guvernare ne-am fi asteptat ca macar adresele oficiale sa fie in limba romana uzuala) si alta sa se afirme oficial ca presedintele este pus sa semneze documente care ulterior pot fi “usor” modificate, prin inlocuirea unor pagini intregi! Un presedinte care se va lasa manipulat de un tradator al partidului care l-a adus la putere, Balcan, si de oamenii lui de casa in frunte cu Manina David, care se aseamana cu seful ei prin rapacitate si ura viscerala fata de adversari, ar fi bine sa-si manance averea la soare in Bora Bora, nu sa incerce sa faca politica la Braila!

Comentarii

comentariu

About the Author