Published On: mar, Mar 15th, 2011

Etnobotanicele raman un pericol iminent pentru tinerii braileni

Share This
Tags

*  din ce in ce mai multi braileni, cu precadere din randul tinerilor, cad prada euforiei magazinelor de vise, distribuitoarele substantelor halucinigene, cunoscute drept etnobotanice *  acest lucru se petrece in pofida masurilor luate de catre autoritatile locale in incercarea de a rezolva problema magazinelor de vise

Ieri, 14 martie, in jurul orelor 17:00, unei tinere de 23 de ani din Braila i s-a facut rau intr-un loc public din municipiu. Cei prezenti in momentul in care fata a inceput sa se simta din ce in ce mai rau au apelat numarul pentru urgente 112 si au cerut ajutorul. Serviciul de Ambulanta s-a deplasat imediat la locul solicitarii si a acordat tinerei primul ajutor si ingrijirile medicale necesare; tanara acuza stari de ameteala si de agitatie nejustificata, afirmand ca a consumat substante etnobotanice. Aceasta este transportata de catre echipajul Serviciului de Ambulanta la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean din Braila.
Reamintim faptul ca in urma cu o luna, pe 11 februarie, alti doi braileni au ajuns in aceeasi zi la Unitatea de Primire Urgente (UPU) a Spitalului Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-