Published On: joi, Mar 31st, 2011

Dumitriu se face ca nu crede ca Balcan l-a facut Titi Mincinosu

Share This
Tags

* la randul sau, Balcan zice ca “public”, nu a spus asa ceva * si are dreptate, fiindca public nu avea curajul sa o spuna, asa ca a zis-o neoficial

Presedintele PDL Braila Constantin Dumitriu se face ca nu crede “barfele” ca deputatul Viorel Balcan, ar fi declarat in particular ca il amuza porecla Titiu Tuciuriu care i se da liderului PDL, dar mai reusita i se pare cea pe care acesta o avea in copilarie si anume Titi Mincinosu’.  Dezvaluirea, facuta de Infobraila, l-a iritat la culme pe Dumitriu, insa in fata presei, a facut figura unuia care este sigur de “unitatea” din sanul organizatiei si nu crede in barfele lansate de unii si de altii, pentru a isca animozitati artificiale. Dumitriu a declarat reprezentantului Infobraila ca inainte de a crede ca a existat acea porecla, ar fi trebuit sa verificam printre colegii sai de la scoala generala: “Pai daca ati fi un jurnalist cu adevarat, v-ati duce sa-mi cautati colegii de la Scoala 12 si sa-mi luati colegii mei de scoala si de generala si de clasa si vedeti  daca ma numeau Titi Mincinosu”.

Intrebat daca, in acest caz, Viorel Balcan a mintit, cand a vorbit despre aceasta porecla, Dumitriu a raspuns: “Nu stiu despre ce vorbiti. Nu stiu. Dar de unde stiti? Ati adus o dovada? Nu vreau sa comentez acest lucru. E o treaba interna intre noi”.

Dat fiind ca Viorel Balcan era chiar langa el, verificarea s-a dovedit a fi extrem de simpla. Intrebat direct : “Ati spus sau n-ati spus?”, deputatul, care stia ca exista inregistrarea cu pricina si este in posesia Infobraila, a raspuns diplomatic: “Public n-am declarat nimic in acest sens”. “Dar neoficial?”, a venit intrebarea:  “Inca o data spun, public n-am declarat nimic”.

Chestionat daca ii mai trebuie vreo dovada, Dumitriu a spus: “Orice ati incerca – ca de aia vorbeam si de unitate – sa se vina cu tot felul de mesaje, daca dvs asta ati invatat in politica braileana, sa vedeti balacareala, cel putin din partea noastra n-o aveti”.

“Nu veti mai avea norocul asta!”, a completat si Balcan.

Comentarii

comentariu

About the Author

-