Published On: joi, Mar 31st, 2011

Dumitriu recunoaste ca a vorbit cu liberalul Boboc despre o alianta PDL-PNL contra PSD

Share This
Tags

* Constantin Dumitriu a precizat ca discuta pe o astfel de tema cu Catalin Boboc de luni de zile, de cand a ajuns presedinte la PDL Braila

La cateva zile dupa ce presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, a recunoscut public faptul ca sunt adevarate informatiile prezentate de Infobraila cu privire la discutii Dumitriu-Boboc pe tema unei colaborari impotriva PSD-ului, seful PDL Constantin Dumitriu a recunoscut si el acest lucru. Liderul democrat-liberal a comentat astazi, intr-o conferinta de presa: “Dar n-avem voie sa vorbim?! Vorbim tot timpul, tot timpul vorbim, dvs nu aveti dreptul sa vorbiti? Eu nu-mi reneg prietenii, indiferent de functia si de apartenenta lor politica. Eu ii recunosc ca prieteni”.

Intrebat in mod clar daca recunoaste ca subiectul acestor discutii cu prietenul sau Catalin Boboc a fost o colaborare PDL-PNL contra PSD, Dumitriu a raspuns: “Sigur ca am discutat, permanent discutam acest lucru si de cand am preluat eu organizatia judetean Braila, tot timpul am discutat, inainte de a fi ei casatoriti in Uniune”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-