Published On: vin, Mar 18th, 2011

Dumitriu isi plateste o datorie, prin sustinerea lui Blaga

Share This
Tags

* este declaratia presedintelui local al Partidului Poporului, Gheorghe Chiru, cu referire la liderul PDL local, Constantin Dumitriu

Presedintele organizatiei judetene a Partidului Poporului, Gheorghe Chiru, sustine ca faptul ca presedintele PDL Braila il sustine pe Vasile Blaga este doar o plata pe care galateanul pe jumatate brailean si pe alta jumatate grec trebuie sa i-o dea lui Blaga, avand in vedere ca acesta l-a sustinut pe Dumitru la sefia organizatiei judetene. Gheorghe Chiru a precizat ca Vasile Blaga este un personaj din PDL care a plecat pe usa din dos din diverse functii si ca n-ar trebui sustinuti astfel de oameni, iar Dumitriu face acest lucru sa-si acopere datoria.”Aceasta sustinere pentru Blaga va dezechilibra raportul Partidului Democrat Liberal in Braila”, a declarat Chiru.

Totodata, liderul PP considera ca Dumitriu este “OK ca si persoana” insa nu va reusi sa castige increderea brailenilor din simplu fapt ca a trait in Galati si “se stie clar care sunt relatiile dintre galateni si braileni”. Plecat de ceva vreme din PDL, Gheorghe Chiru a afirmat ca inca mai sunt oameni de calitate in cadrul organizatiei democrat- liberale.

Totodata, el este de parere ca disputa dintre Gheorghe Bunea Stancu si Constantin Dumitriu este una politic si bine fondat, avand in vedere ca sunt in opozitie, iar presedintele CJ este un presedinte ales prin votul cetatenilor, lucru incomparabil cu modul in care s-a facut alegerea lui Dumitriu la sefia PDL Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-